Karayolu, metro, tünel ve havaalanı gibi projelerde çalışan Bayburt Grup’un yüklenici olduğu Bakırköy Meydanı’ndaki metro şantiyesindeki işçilerin mağduriyetini duyuran inşaat işçisi Bedirhan Aslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, hâlâ işsiz olduğunu, hiçbir yetkilinin sesini duymadığını belirterek, “Umudumu, mücadelemi burada bitiriyorum. Artık konuşmayacağım” diye yazdı.
Sesini duyurmaya çalışan herkese teşekkür ettiğini belirten Aslan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“O kadar çok mücadele ettim o kadar çok konuştum duymayan bir sağır sultan kalmıştı. Sanırım Ekmek arası ıspanağa karşı duruşum 6 kişilik bir aileyiz dedim, işsizim dedim ama maalesef sesimizi duyan bir yetkili olmadı. Onun için umudumu mücadelemi burada bitiriyorum artık konuşmayacağım. Maalesef sesimiz duyulmadı veya duyulmak istenilmedi. Onun için artık uzatmanın da anlamı yok, kalın sağlıcakla. Yolu Mardin’e düşen olursa muhakkak beklerim. Umut ettiğim bazı kişiler olmuştu, onlardan da bir haber gelmedi. Ben de isterdim, güzel bir haber almayı ama kısmet değilmiş.”
Şirketin Bakırköy Meydanı’ndaki metro şantiyesinde üç aydır çalışan Bedirhan Aslan, 24 Mart’ta öğle yemeği adı altında poşetle dağıtılan ekmek arası ıspanağın görüntülerini sosyal medyadan paylaştığı için bir gün sonra işten atılmıştı.
https://tele1.com.tr/bedirhanaslanumudumumucadelemiburadabitiriyorum182266/
Komisyon İmralı'ya gidiyor! AKP MHP DEM Parti oyları ile karar alındı28 izlenme
35 yıl para biriktirip yaptırdığı evde sadece 5 ay oturabildiler51 izlenme
IMF en borçlu ülkeleri açıkladı: Türkiye'nin sırası dikkat çekti37 izlenme
Rekor kıran döviz, Halkbank müdürünü inandıramadı: Gerçeği yansıtmıyor!197 izlenme
Bankada faizde (!) parası olan Diyanet'e göre ‘Banka promosyonu harama yakın’119 izlenme
Beş asker şehit! Acı haberler peş peşe geldi…82 izlenme
#izmirdepreminde can kaybı 92’ye yükseldi50 izlenme
Şimşek de espiri yapmaya başladı! "Son bir haftada ABD dolarına karşı en çok değer kazanan para birimi TL"181 izlenme
Emeklinin rızkı Trump’a verildi
ORC Araştırma'dan 30 büyükşehirde çarpıcı seçim anketi! 16 ilde birinci çıkan parti...
TRT'nin 'Kılıçdaroğlu' ilgisi: Seçim döneminde 32 dakika ayırdığı Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını 28 dakika kesintisiz verdi!
Meral Akşener: Ekonomi Nobeli'ne seni ben aday göstereceğim