Karayolu, metro, tünel ve havaalanı gibi projelerde çalışan Bayburt Grup’un yüklenici olduğu Bakırköy Meydanı’ndaki metro şantiyesindeki işçilerin mağduriyetini duyuran inşaat işçisi Bedirhan Aslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, hâlâ işsiz olduğunu, hiçbir yetkilinin sesini duymadığını belirterek, “Umudumu, mücadelemi burada bitiriyorum. Artık konuşmayacağım” diye yazdı.
Sesini duyurmaya çalışan herkese teşekkür ettiğini belirten Aslan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“O kadar çok mücadele ettim o kadar çok konuştum duymayan bir sağır sultan kalmıştı. Sanırım Ekmek arası ıspanağa karşı duruşum 6 kişilik bir aileyiz dedim, işsizim dedim ama maalesef sesimizi duyan bir yetkili olmadı. Onun için umudumu mücadelemi burada bitiriyorum artık konuşmayacağım. Maalesef sesimiz duyulmadı veya duyulmak istenilmedi. Onun için artık uzatmanın da anlamı yok, kalın sağlıcakla. Yolu Mardin’e düşen olursa muhakkak beklerim. Umut ettiğim bazı kişiler olmuştu, onlardan da bir haber gelmedi. Ben de isterdim, güzel bir haber almayı ama kısmet değilmiş.”
Şirketin Bakırköy Meydanı’ndaki metro şantiyesinde üç aydır çalışan Bedirhan Aslan, 24 Mart’ta öğle yemeği adı altında poşetle dağıtılan ekmek arası ıspanağın görüntülerini sosyal medyadan paylaştığı için bir gün sonra işten atılmıştı.
https://tele1.com.tr/bedirhanaslanumudumumucadelemiburadabitiriyorum182266/
Cumhuriyet abidesi 107. yaşını kutluyor48 izlenme
Sedat Peker’in 'SADAT' ifşaatlarında gözlerden kaçan detay!61 izlenme
Öğrencilerin 'İkbal ve Ayşenur' eylemine polis engeli! Gözyaşları içinde isyan etti: 'Ben bu vatanın evladı değil miyim?'49 izlenme
Takipteki alacaklar bir haftada 6,2 milyar lira arttı23 izlenme
8 soruda maske ile ilgili merak edilenler… Kaç gün kullanmalı?60 izlenme
'İade' kararı sonrası acılı baba, Oğuz Murat Aci'nin mezarını ziyaret etti: 'Rahat uyu oğlum, sözümü tuttum'18 izlenme
Pakistanlı baba - oğul Türk kadınlarını gizli çekimle böyle kayıt altına aldı!79 izlenme
Nebati bu sözünü de tutamadı39 izlenme