Taşdelen, sosyal medya hesabı üzerinden, makam aracını kullanmayı bıraktığını, aracın işlemleri tamamlanınca da satışa çıkarılacağını açıkladı. Taşdelen, gerekçe olarak ise Türkiye'de ekonominin kötü durumda olduğunu vurgulayarak, "Bir kamu görevlisi olarak, kamunun tasarruf etmesi ve örnek olması gerektiğine inanıyorum" dedi.
Taşdelen'in açıklaması şöyle:
"Ekonomisi bu denli kötü olan bir ülkede, bir kamu görevlisi olarak, kamunun tasarruf etmesi ve örnek olması gerektiğine inanıyorum. Bu amaçla Audi marka makam arabasını kullanmayı bıraktım; aracı işlemler tamamlanınca da satışa çıkarıyoruz. Halkın parası halka gitsin."

'Yenidoğan Çetesi'nin 2 numaralı ismi itiraf etti! 'Utançla söylüyorum, 5 bebeğin ölümünden sorumluyum'40 izlenme
Çorlu'da yine karar çıkmadı, Mısra Öz isyan etti: "Adalet diye bir şey yok, iktidardaki adamın emri bekleniyor"56 izlenme
Kanalizasyona akıtılan kurban kanları iki daireyi kullanılamaz hale getirdi18 izlenme
Motorine dev zam!57 izlenme
Sakarya'yı karıştıran yasak aşkın detayları ortaya çıktı: Aldatılan eş 20 milyonluk dava açtı10 izlenme
Hastaneden kaçan koronavirüs şüphelisi, 2 gün sonra bulundu!104 izlenme
Partisiz girdikleri YKS’den AKP üyesi olarak çıktılar!28 izlenme
İsmail Saymaz'a ev hapsi kararı19 izlenme