AKP Grup Başkanvekili de olan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirmek için Youtube'a ücret ödeyerek reklam verdi. Göksu'nun ilanları, "İmamoğlu İstanbul halkının 40 milyon TL'sini çöpe attı" şeklinde yer aldı.
Youtube'taki 'Ekrem İmamoğlu' aramalarında ilk çıkan içerik, Göksu'nun verdiği ve İmamoğlu'nu hedef alan reklam oluyor. Reklam ücretini yönettiği belediyenin kaynaklarından mı yoksa şahsi olarak mı karşıladığı ise merak konusu oldu.
Sık sık İmamoğlu'nu ve Millet İttifakı üyelerini hedef alan Göksu, yönettiği belediyenin devlete olan vergi borçlarını, iki cami, bir okul ve hizmet alanlarını satarak kapattığı ortaya çıkmıştı.
Sayıştay raporuna göre Esenler Belediyesi geçen yıl, üzerlerinde cami, okul ve belediye hizmet birimlerinin bulunduğu 12 alanı yaklaşık 140 milyon TL’ye sattı.


TİP'in Hatay adayı Gökhan Zan oldu36 izlenme
CHP'li vekillerin dokunulmazlığı kaldırılacak mı? AKP'den açıklama geldi60 izlenme
Corona virüsü belirtisi görülen kızını hastaneden kaçırmıştı: Test sonucu belli oldu163 izlenme
AB’den Taliban açıklaması: Tanımıyoruz, temasımız yok52 izlenme
Türkiye'nin sanayi devinin fabrikasında üretim durdu23 izlenme
Kurban Bayramı ikramiyesinin net 22 bin lira olmasını talep eden emekliler, yürüyüş düzenledi!25 izlenme
Kayyum kararının bilançosu belli oldu: Milyarlarca dolar!31 izlenme
İhale şampiyonu Nihat Özdemir bile isyan etti! "Yabancı sermaye Türkiye’ye sadece tatile gelir"50 izlenme
LGS deneme sınavında 90 sorunun tamamını yanlış işaretleyen kıza, kayıtlı olduğu özel eğitim kurumu çeyrek altın taktı! "Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz"
Bayrampaşa'da binadan seçilmiş başkan Hasan Mutlu'nun fotoğraflarını kaldırdılar
Bir zam da öğrenci katkı payına
İETT şoförleri isyan etti: Lütfen bize yardımcı olun