Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan Instagram’da yayınladığı metinle istifa eden Berat Albayrak’ın Türkiye Varlık Fonu’ndaki başkanvekilliği görevi devam ediyor
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Instagram’dan yayınladığı metinle iki gün önce istifa ettiğini duyurmuştu.
Dil bilgisi hatalarıyla dikkat çeken metin üzerine 27 saat boyunca resmi açıklama gelmedi. istifa duyurusunu hükümete yakın birçok medya grubu yayınlamadı.
Ancak 27 saatin ardından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı istifayı doğruladı. Görevine sağlık sebepleri nedeniyle devam edemeyeceğini belirten Berat Albayrak’ın Türkiye Varlık Fonu’ndaki Yönetim Kurulu Başkanvekilliği görevi sürüyor.
Cumhuriyet’in haberine göre, açıklama yapan Türkiye Varlık Fonu Albayrak’ın konumunda bir değişiklik olmadığını belirtti.
2016 yılında kurulan ve AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu TVF, günümüzde 8 farklı sektörden 23 şirket, 2 lisans ve taşınmazlardan oluşan varlık portföyüne sahip.

Hapisteki komutanların en genci 105 yaşındayken tahliye olacak!52 izlenme
İsmailağa Cemaati’nden Binali Yıldırım’a destek68 izlenme
Testleri 2 kez negatif çıkan Akbank çalışanı koronavirüsten hayatını kaybetti266 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 5 kuruşluk tazminat davası!48 izlenme
Emekli ve memur eski rakama göre hesap yapmasın: Temmuz ayında yapılacak maaş zammı bu şekilde belirlenecek99 izlenme
Marmaris'te ormanlar alev alev yanıyor! 3. günde alevler söndürülemedi! İşte son durum...32 izlenme
Erdoğan Toprak: "AKP, Instagram ve Twitter’da 10 binden fazla takipçili çok sayıda hesabı satın almak için para ödedi"39 izlenme
"Kamuda artık musluktan su akmıyor" | Borçlanmada AKP tarihinin en yüksek faizi verildi: Depremzedelere verilen söz bile tutulmadı36 izlenme