Beşiktaş'ta gerçekleşen kaza, 11 Ağustos Pazar günü saat 04.00 sıralarında Beşiktaş, Fulya Deresi Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, gece saatlerinde yokuş aşağı hızla ilerleyen cipin sürücüsü Furkan D. direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Cip park halindeki 4 araca, ardından yolda yürüyen Dila Kırarslı'ya çarparak devrildi. Aracın çarptığı Kırarslı ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çevredekiler, cipin içindeki 2 kişiyi çıkardı. Aracın içinden çıkarılan 2 kişi yara almazken, Kırarslı olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Furkan D.
31 SUÇ KAYDI
Kazanın ardından olay yerinden kaçan Furkan D. 4 saat sonra Çerkezköy'de yakalandı. Kasten yaralama dahil 31 suç kaydı bulunan sürücünün turizimci ve otel sahibi olduğu ortaya çıktı. Furkan D. emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Dila Kırarslı
KAZA ANI KAMERADA
Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, gece saatlerinde hızla gelen cipin önce araçlara daha sonra da yolda yürüyen bir kadına çarparak yan yattığı görülüyor.

"ARAÇ SON SÜRAT GELMİŞ KADINA VURMUŞ"
Kazayı duyarak olay yerine koşan Hamit Aktürk, "Gece saat 04.00 gibiydi. Bomba patlar gibi, deprem olur gibi bir gümbürtü koptu. Kalktım dışarı baktım. Bir araç ters dönmüştü. Araba çok hızlı bir şekilde son sürat gelmiş. Kadına vurdu. Kadın, başka arabaya kafasını çarptı yere düştü. Ambulansı çağırdık. Konuşturduk. Şoförlerden biri yoktu. Mahalle sakinleri araçtan insanları çıkardı" dedi.
Sözcü
AKP'li vekilin oğlunun memura rüşvet verirken çekilen görüntüleri ortaya çıktı!47 izlenme
Aziz İhsan Aktaş’a ihale veren belediye başkanı AKP MKYK üyesi çıktı18 izlenme
Ahiret'e kalkınmanın 12 katı destek!48 izlenme
Depremin yıktığı Malatya'da 'TOKİ' oyunu! Kura ile verdikleri evlerin anahtarlarını geri istediler39 izlenme
İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün: Kanal İstanbul’a harcanacak 100 milyar İstanbul’u deprem felaketinden kurtarır170 izlenme
Hastanenin ismi "şehir" olunca kazık ikiye katlandı!57 izlenme
Çay üreticileri ‘perişan’! “Çay alım fiyatı düşük, gübre aldı başını gitti”42 izlenme
‘Cumhurbaşkanları Köşesi’ne Atatürk fotoğrafı eklenmedi!58 izlenme