CHP'li belediyelere yönelik operasyonlarda tutuklanıp görevden alınan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in yerine Belediye Meclis'i tarafından Beykoz Belediyesi Başkan Vekili seçilen Özlem Vural Gürzel dün akşam partisinden istifa ettiğini duyurdu.
Başkan Vekili Gürzel'in ardından bu sabah CHP'li meclis üyeler Uğur Gökdemir ve Murat Uzun da ana muhalefet partisinden art arda istifa etti.

İki meclis üyesinin ardından bir diğer CHP'li meclis üyesi Nevzat Cebeci de akşam saatlerinde istifasını açıkladı. Cebeci, istifa paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında sürdürdüğüm siyasi çalışmalar süresince, değerli yol arkadaşlarımla birlikte önemli tecrübeler kazandım. Bu süreçte bana verilen destek ve katkılar için herkese gönülden teşekkür ederim.
Bugüne kadar sabırla ve dirençle üstlendiğim görevlerde ne yazık ki parti içindeki bazı kişi ve anlayışların birleştirici değil ayrıştırıcı, yapıcı değil yıkıcı tavırlar sergilediğine tanık oldum. Partiyi temsil etmek yerine kişisel hesapların öne çıkması, CHP’nin temel değerleriyle bağdaşmamaktadır.
Gelinen noktada mevcut şartlar altında CHP çatısı altında meclis üyeliğine devam edemeyeceğimi ve parti üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine sunarım.
Bu karar, yaşadığım süreçlerin ve gördüğüm gerçeklerin kaçınılmaz bir sonucudur. Beykoz’un ve Beykozluların menfaatlerini her türlü siyasi hesabın üzerinde tutarak Beykoz Belediye Meclis Üyesi olarak görevime aynı kararlılıkla devam edeceğim."
Özlem Vural Gürzel, Murat Uzun, Uğur Gökdemir ve Nevzat Cebeci AKP’ye katılırsa Belediye Başkanlığı CHP'den AKP’ye geçmiş olacak.
Nefes
Dokuz Eylül Üniversitesi’nde yeni skandal: İlahiyat Fakültesi dekanına 21 ayrı görev verildi!60 izlenme
'Yenidoğan Çetesi'ni çökerten savcı Yılmaz Güney'i yerden yere vurdu!30 izlenme
Atatürk'e hakaretleriyle gündeme gelmişti, AKP'nin Ardahan Milletvekili Orhan Atalay Ardahan'ı parsellemiş!96 izlenme
Türkiye'deki özel okul fiyatları, Avrupa'daki prenslerin okullarını solladı11 izlenme
Müftüden çarpıcı yılbaşı açıklaması “Hindi yiyin ama kul hakkı yemeyin. Torpil yapmayı dinine aykırı görmeyenin dini İslam değildir”454 izlenme
Ordu'da bir köprü yıkılma tehlikesine karşı kapatıldı!130 izlenme
Ersin Korkut yalanlamıştı! Bahis videosunun uzun hali çıktı33 izlenme
Hainler, tankımızı ABD’nin verdiği TOW füzesiyle vurdu356 izlenme