Ak Partili Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan’ın babasından Erdoğan’a şok sözler… İşte haberin ayrıntıları;
Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan’ın babası Ali Rıza Demircan, Mirat Haber’de yayımlanan yazısında çok konuşulacak ifadeler kullandı ve Erdoğan’a seslendi.
AKP’li Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın babası Ali Rıza Demircan, son yazısında “Sayın cumhurbaşkanım artık Kur’ânî vasıfları taşıyanlara oy vereceğim” ifadelerini kullandı.
Köşe yazısına, “Bismillah /Selamün Aleyküm Muhterem Cumhurbaşkanım!” diyerek başlayan Ali Rıza Demircan, “Katıldığınız ve kazandığınız bütün seçimlerde size oy verdim. Oy vermekle de kalmadım, yazılarımla ve özel sohbetlerimle destek de verdim. Üstelik bir de seçip önümüze koyduklarınızı da seçtim. Ama artık yalnızca vasıflarını Rabbimizin belirlediği adayları seçmek istiyorum” dedi.
Aynı zamanda ilahiyatçı olan Ali Rıza Demircan, devamında ise özetle şunları yazdı:
“Hüsnü zan besliyor isem dehangi vasıflar dikkate alarak aday seçimi yapıldığını tam olarak bilmiyorum ve bu durum benim Rabbim katındaki sorumluluğumu düşürmez. Âhiretime zarar vermek istemiyorum.
Uyarı Görevimizi Unuttuk
Biz Müslümanların fert ve toplum olarak olmazsa olmaz bir görevimiz var. Orijinal adıyla Emir bilMarûf ve Nehiy ani’l Münker. Yani Dinimizin, ortak aklın ve ilmin gerektirdiklerine yönlendirmek ve dinimizin ortak aklın ve ilmin/bilimin sakındırdıklarından men etmek.
Biz bu görevimizi yapmaz olduk. Bir diğer anlatımla size de yardımcı olamadık.
Sayın Cumhurbaşkanım!
İstanbul seçmeniyim. Oy vermemi istediğiniz kişileri yakından tanımıyordum. Tanıtma gereği de duyulmadı. Seçtirdikleriniz arasında önemli bir toplumsal meseleyi irdeleyecek, inceleyecek,tespitlerini kaleme alacak ve meclis kürsüsünden dile getirecek daha da önemlisi görüşlerinize katılmadığını beyanla muhalif görüş bildirecek kadar inançlı, bilgili, bilinçli ve izzetli kaç kişi var? Siz batı kültürü ile şartlanmış bürokratlar ve teknokratlar ile nasıl başarılı olacaksınız?
Yüzeysel başarılarımız varsa da eğitimde, kültürde ve ekonomide öze ilişkin problemlerimiz devam ediyor. Size yerel yönetimlerde de ufuk açacak, problem çözecek, alternatif yol ve yöntem oluşturacak yardımcılar gerek.
Sayın Cumhurbaşkanım
Aşağıda sizlere yerel adaylarınızı seçerken öne çıkarmanız gereken Kur’ânî vasıfları özetlemeye çalıştım. Yaratan en iyi bilendir. Oy vermenin îman, ibadet ve özelde cihad olduğuna inanan ben oyumdan sorumluyum. Aklımı ve irademi özgürce kullanmak istiyorum. Lütfen bana da yardımcı olunuz.
Sayın Cumhurbaşkanım
Anayasal düzeni seküler/laik olan toplumumuzda kemiyeti arzu edilen keyfiyete dönüştüremediğimiz için her seçim bölgesinde aranılan Kur’ânî vasıflara sahip kişiler bulunmayabilir. Bu durumda niteliklerimize en yakın olan tercih edilmelidir.”
https://www.siyasetcafe.com/beyogluakpbelediyebaskanidemircaninbabasindansoksozlerartikoyvermeyecegim43826h.htm
Almanya'dan gelen gurbetçiden yurt dışında da hayatın zor olduğunu iddia eden gurbetçilere! "Bakmayın bu yurtdışından gelenlere. Hepsi yalancı. Ciddi söylüyorum"34 izlenme
Sinan Ateş cinayetinde yargılananlar 19 ay sonra senaryoyu değiştirdi!29 izlenme
İçkiye bir zam daha! 'Yorum yapamıyorum artık' diye duyurdu42 izlenme
Dikkat çeken 'Sedat Peker' yazısı: Milleti soyanları ortaya çıkaran biri için…1830 izlenme
Bakan Nabati, kovulma iddialarına kendine has üslubuyla yanıt verdi: Hepsi boş laflardan ibaretti.37 izlenme
Araplar küstahlaştı! Atatürk için siyasi, Türkler için barbar dediler30 izlenme
Rusya'nın başkenti Moskova'da yaşanan silahlı saldırı 14 yıl önceki ABD yapımı Call of Duty MW2 oyununun "No Russian" bölümünü hatırlattı68 izlenme
Hatay Belediye Başkanı acı tabloyu açıkladı: "Daha yüzde 3’üne ulaştık"28 izlenme
Dört araştırma şirketinden 'İstanbul' yoklaması
Manisa'da erkek şiddetine uğrayan Sude Naz: "Karnımdaki bebeği aldıracağım"
AKP’li Yavuz: İstanbul’da oyların tamamının sayımı için YSK’ya başvuracağız
Avukatı açıkladı: 'Sedat Peker görüş değiştirdi. Kızılay’a değil AHBAP’a teslim edin'