İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına 'dur' demek amacıyla Galata Köprüsü'nde Milli İrade Platformu tarafından "Sinmiyoruz, susmuyoruz Filistin'i unutmuyoruz" sloganıyla bir yürüyüş gerçekleşitirildi.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın öncülük ettiği yürüyüş, Ayasofya, Sultanahmet, Fatih ve Süleymani'ye camilerinden başlayarak Galata Köprüsü'nde sona erdi.
Ellerinde Türk ve Filistin bayrakları olan yurttaşlar, sık sık tekbir getirerek "İstanbul'dan Gazze'ye direnişe bin selam", "Nehirden denize özgür Filistin", "Yaşasın küresel intifada", "Katil İsrail Filistin'den defol" sloganları attı.

Mitinge yaklaşık 520 bin kişinin katıldığı anons edilirken, katılanlar arasında kabineden de 8 isim yer aldı:
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Ticaret Bakanı Ömer Bolat
Söz konusu 8 bakanın yanı sıra; TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AKP Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Eski İçişleri Bakanı ve AKP'li vekil Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Davut Gül, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Serdal Adalı ve Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile birçok milletvekili, belediye başkanı ve bazı spor kulüplerinin temsilcileri de mitingde yer aldı.

Galata mitinginin organizasyonunda öncü aktör olan Bilal Erdoğan'ın Erdoğan sonrası AKP'de olası rakipleri olarak konuşulan isimlerin mitinge katılmaması ise dikkat çekti.
"Erdoğan'dan sonrası" tartışmalarında ismi sıklıkla anılan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar mitingde görülmedi.
Mitinge katılmayan başlıca isimler şu şekilde:
RTÜK’te yandaş atamalar sürüyor!70 izlenme
Ukrayna'nın Lviv kenti, Rusların roketli saldırılarından sonra görüntülendi!79 izlenme
Açılışını Erdoğan yapmıştı, CHP’li başkan kapattı!111 izlenme
Harvard Genç Akademi Üyesi Canan Dağdeviren: En büyük motivasyon kaynağım Atatürk201 izlenme
Tokatköy'de ihale Erdoğan'a yakın ismin!33 izlenme
Malatya'da Atatürk büstüne saldırı! "Sevap olduğunu düşünerek kırmaya karar verdik"56 izlenme
AKP'den CHP'ye geçen Mamak'ın Belediye Başkanı otobüse bindi: "Seçildikten sonra yine geleceğim yanınıza size merhaba, iyi akşamlar diyeceğim demiştim. Ben de sizin gibi sıradan bir insanım"36 izlenme
Zonguldak alarm veriyor! Coronadan ölüm oranlarında İstanbul’u geçti!238 izlenme
Fatih Altaylı: "Ankara'da bürokratlar gece yarısı görevden alınmamanın formülünü bulmuş"
Bakan Şimşek'in çileden çıkartan hesabı: Asgari ücret ve emekli maaşını öve öve bitiremedi
Aksoy Araştırma'nın son anketinde Cumhur İttifakı'na büyük şok!
Geçim derdi psikolojimizi bozdu