Bilgisayarında çocuk istismarı videoları bulunduran, Bolu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Özen tutuklandı.
Bolu Belediyesi'nde 6 yıldır İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Özen, Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı ahlak masası ekipleri tarafından dün sabah saatlerinde evinden gözaltına alındı.
Özen’in, bilgisayarına çok sayıda cinsel içerikli çocuk istismarı videoları gibi suç teşkil eden videolar indirdiği gerekçesiyle gözaltına alındığı öğrenildi.
AKP’li eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz döneminde göreve getirilen ve mevcut Belediye Başkanı Tanju Özcan döneminde de aynı görevini sürdüren Özen, dün adliyede hâkim karşısına çıkarıldı. Özen, bilgisayarlarında çocuk istismarı videoları bulundurduğu gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ulaştırma Bakanı Almanya’ya holding uçağıyla gidip-geldi!33 izlenme
Bütün bu kadar yiyeceğin fiyatı 384 TL! Bilin bakalım burası neresi?24 izlenme
Anıtkabir’de İstiklal Marşı okutmadılar!389 izlenme
Bakan Mehmet Şimşek ile aynı kareye giren ve Aziz İhsan Aktaş’ın da ortağı olan Gürkan Dölekli nasıl serbest bırakıldı!43 izlenme
Ekrem İmamoğlu, HDP, PKK iddialarına muhteşem cevap vermiş ! Sonuna kadar izleyiniz...12052 izlenme
Mahkemeden Enis Berberoğlu kararı! Yerel mahkeme AYM'yi tanımadı!66 izlenme
İşsizin parasını böyle erittiler!27 izlenme
Zam Bekleyen Emekliye 3. İkramiye Gündemde! 5 Bin TL'lik İkramiye Ne Zaman Duyurulacak?27 izlenme
Bir işsizlik intiharı daha! 25 yaşındaki genç kendini yaktı
Valilikte 'akraba kayırma' skandalı! Birinin kızı, diğerinin kuzeni! Şikâyet CİMER'e ulaştı: İşe dahi gitmiyorlar
Albayraklara ihale yağmuru
Binali Yıldırım okul açıyor! Davetlilerden Maarif Vakfı'na bağış isteniyor