Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bakanlar kurulunda değişikliğe gidip gitmeyeceği tartışılırken, kulislere yeni bilgiler de yansıdı. Edinilen bilgiye göre Erdoğan'ın yakın çevresi, “CHP istiyor diye revizyon yapılmaz” yorumlarını dile getiriyor ve kısa vadede bir kabine revizyonu beklenmiyor.
YENİ YÖNETİM ANLAYIŞI
Kabine revizyonu yerine, ”Cumhurbaşkanı Yardımcılarına bağlı çalışacak bir Bakanlar kurulu” modeli üzerinde durulduğu da kaydedildi. Böylece Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Yardımcıları aracılığıyla bakanlıklar arasındaki koordinasyonu daha kapsamlı biçimde sağlayacağı belirtiliyor.
2. Cumhurbaşkanı yardımcısı olma ihtimali kuvvetlenen Binali Yıldırım'ın da, İstanbul yenilgisi sonrası, parti içinde hız kazanan tartışmaların ardından, “Dostunu düşmanını tanıdığı ve yeni dönemde buna göre hareket edeceği” yorumları da yapılıyor.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/binaliyildirimayenikoltuk5347211/
Muharrem İnce, ekonomiyi nasıl düzelteceğini anlattı "Kandırmayacağım, kandırılmayacağım!"472 izlenme
Müze olacak diye boşaltıp, imam hatip yaptılar!214 izlenme
Okullar açılalı 2 hafta oldu: Ardahan'da bir okulda öğretmen yok32 izlenme
Türk Yıldızları, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 110'uncu yıl dönümü dolayısıyla Çanakkale'de selamlama uçuşu gerçekleştirdi22 izlenme
Özlem Çerçioğlu boş koltukların suçunu Fenerbahçe'ye attı11 izlenme
Bilim insanları, binlerce ton portakal kabuğunu bir araziye boşalttılar, 16 yıl sonra olanlara inanamayacaksınız !1320 izlenme
Biz ABD'ye, ABD ise PKK'ya yardım yapıyor!57 izlenme
Şehide haciz gönderen avukatın bürosuna saldırı!517 izlenme
Koltuk altı ağrısı neden olur? Koltuk altı ağrısı nasıl geçer?
Cengiz ne isterse AKP onu veriyor
Sokak röportajında konuşan bir kadından akıl almaz sözler! "Tayyip kocam benim, sevgilim, hayatımın anlamı. Aşığım ona"
İktidarda 'Sedat Peker' telaşı: Kasetlerden kimlerin çıkacağı belli olmuyor