Home
24 Nisan 2018 ( 215 izlenme )
Reklamlar

Bir 23 Nisan klasiği... Yine saldırdılar!

Yürüyen Köşk yolu üzerinde yaptırılan, Atatürk ve Yürüyen köşkün hikayesini anlatan fotoğrafların yer aldığı 11 adet billboardın camları bu sabah kimliği belirsiz saldırganlar tarafından kırıldı.


Atatürk’ün “Benim Kentim” dediği Yalova’da şehrin simgesi olan Yürüyen Köşk yolu üzerinde yaptırılan, Atatürk ve Yürüyen köşkün hikayesini anlatan fotoğrafların yer aldığı 11 adet billboardın camları bu sabah kimliği belirsiz saldırganlar tarafından kırıldı.

Yalova’nın yerel haber sitesi Revizyongazetesi’nde yer alan haberde, olayla ilgili şu fotoğraflara da yer verildi.

https://odatv.com/yinesaldirdilar23041827.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'ı bunalıma sokacak anket! 3 ismin gerisinde kaldı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun: Egemenlik saraydan alındı ULUSA VERİLDİ 'Milli Şef' İsmet İnönü 48 yıldır eserleriyle yaşıyor... Akşener’den sert sözler! ‘Son derece terbiyesiz, son derece dangalakça’