Çankırı'daki Devrez Kızlaryolu Barajı'nın temeli 17 Aralık 2017'de törenle atıldı. Törene dönemin, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş ve AKP milletvekilleri de katıldı. 450 milyon liraya mal olacak barajın, 156 bin dekar araziyi sulayacağı açıklandı.
Bakan Eroğlu törende yaptığı konuşmada ‘'Devrez Barajı Çankırı'nın yıllardır hasretle beklediği bir barajdır. Su biriktirme hacmi 103 milyon metreküp olacak'' dedi. Ardından Kızlaryolu Barajı şantiyesine bağlanılarak Devrez Barajı'nın temeli atıldı.
CHP'Lİ VEKİLLER GİTTİ: CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir süre önce 4 milletvekiline Orta Anadolu illerinin sorunlarını inceleme ve halkın dertlerini dinleme görevi verdi. Çankırı'ya giden CHP milletvekilleri Gökan Zeybek, İsmet Tokdemir, Türabi Kayan ve Hasan Baltacı, 2017'de temeli atılan Devrez Kızlaryolu Barajı'nı da görmek istedi.

Barajın planı böyle açıklanmıştı.
Ancak bölgeye gittiklerinde barajın temelini bile bulamadılar. Boş arazide, “İşte 450 milyon liralık olmayan baraj'' diye fotoğraf çektirdiler. CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, ‘'Barajı aradık ama bulamadık, hiç kimse de akıbetini bilmiyor'' dedi. Zeybek ‘Kaybolan baraj'la ilgili şunları söyledi:
GİTTİK, BULAMADIK: Barajın temelinin 2017'de Kurşunlu İlçesi Köprülü mevkiinde atıldığı açıklandı. Çankırı İl Başkanımız ile birlikte bu bölgeye gittik, arazi aracı ile dereleri aştık, tepeleri tırmandık, yağmur sularının kanallar oluşturduğu bir düzlüğe geldik.

CHP'li vekiller, ‘'İşte 450 milyon liralık olmayan baraj'' diye fotoğraf çektirdi.
AKIBETİ MEÇHUL: Ama ne temel, ne bir çalışma ne şantiye, ne iş makineleri, hiçbir şey yok. Boş bir arazi ve etrafta
patlatılan kayalardan artan yığınlar var. Çobanlarla karşılaştık, eski belediye başkanını bulduk, köylülerle konuştuk, kimse barajın akıbetini bilmiyor.
Türkiye pasaportu giderek ucuzluyor... Yabancıya vatandaşlık 1 milyondan 300 bin dolara iniyor219 izlenme
TİP'li Sera Kadıgil'den çok sert Can Atalay tepkisi: 'Bu ülkeyi babasının malı sanan kim varsa halka hesap verecek!'34 izlenme
Kadıköy İlçe Seçim Kurulu'nun "kaldırılsın" dediği Binali Yıldırım'ın seçim pankartı söküldü! Yerine ise bakın ne asıldı!147 izlenme
Rektör Ahmet Akgündüz'den Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret!50 izlenme
Hindistan'da 2 tacizcinin eşarbını çekip bisikletten düşürdüğü genç kıza motosiklet çarptı30 izlenme
Müjdat Gezen’in adli kontrol kararı kaldırıldı172 izlenme
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 7.120 yeni vaka tespit edilirken, 31 kişi hayatını kaybetti, 11.217 kişi sağlığına kavuştu!58 izlenme
Türkiye şehitlerine ağlarken, AKP'liler zılgıt çekip böyle eğlendiler !1064 izlenme
İstanbul'un 9 ilçesinde okullar tatil edildi
İşçiler belediyeye akın etti: Ya yalaka ya hırsız olacaksın!
Macaristan'da 'savaş tehlikesi' nedeniyle ilan edilen OHAL uygulaması beş ay uzatıldı
İşte AKP Türkiye'si! Yumurta, patates, soğan, benzin kuyruğu derken Anadolu'da şimdi de yağ kuyrukları oluşmaya başladı!