GESTAŞ'in AKP İl Örgütü'nün finans kaynağı olarak kullanıldığını ileri süren siyasi çevreler, şirketin yıllarca bu yüzden zarar ettirildiğini savunuyorlardı.
Uslu, AKP'nin “AK Parti’nin bütün kademelerinde görevli teşkilat mensuplarına yönelik eğitim faaliyetlerini içeren program”larına katılmakla tanınıyordu. Bu konudaki haberler, Çanakkale basınında sıkça yer bulan konuların ilk üçünde geliyordu.
Kendi deyimi ile “Headhunter”ların (Beyin Avcıları) keşfi ve teklifleri ile GESTAŞ’ın başına müdür olarak atanan Volkan Uslu, GESTAŞ’ın sürekli bozulan, yolda kalan gemileri, AKP’nin etkinliklerinde boy göstermesi, GESTAŞ'ta personel kıyımı ve yaptığı fahiş zam tarifeleri ile gündemde olan bir isimdi.
Ahmet Ertan
Sokak köpeklerine mama bırakan kadına sopayla saldırdılar28 izlenme
Emniyet’te yurt dışı görevi skandalı! "Erdoğan'dan gizleniyor"49 izlenme
Ödül töreninde gerginlik! Zerrin Özer Cem Yılmaz’ın röportajını kesti47 izlenme
ABD'de seçimlerde bilgisayar hilesiyle, oyları nasıl değiştirdiklerini mahkemede itiraf ediyorlar ! Tanıdık geldi mi ?1164 izlenme
Akın Gürlek'ten Özgür Özel'in iddialarına yanıt! Tazminat davası açıyor12 izlenme
Şamil Tayyar’dan AKP'ye zehir zemberek sözler! Erdoğan buna ne cevap verecek?23 izlenme
Mersin’deki orman yangını Silifke’ye sıçradı!74 izlenme
66 dev ihalenin 29’u kapalı kapılar arkasında verildi!81 izlenme