Türkiye, 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunduğu haberi ile yasa boğuldu. Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta merkez Bağlar ilçesi Kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde Kur’ân kursu dönüşü kaybolan Narin Güran’ın cansız bedeni, 3 kez aranan ve evinin 1.5 kilometre uzağındaki derede bir çuvalın içinde bulundu.
Narin’in kaybolmasından bir gün önce Canan Altıntaş, "Benim de bir evladım var. Bir saat bile ulaşamayınca nasıl merak ederim. Narin sesini duyurmak istedi mi bilemiyorum. İnsanlara güzel haberleri vermeyi umut ediyordum. Artık sonradan mı bırakıldı, bilmiyorum. Sabah duyduğumda şoka girdim. Narin’in yaşamadığını dün hissettim. Bir şey gördüm ve bunu hissettim. Ama soruşturma kapsamında bunu söyleyemiyorum. O köydeki herkesi artık çok iyi tanıyorum. Bunu söylemem soruşturmaya çok büyük zarar verir." ifadelerini kullanmış ve gündem olmuştu.
Bugün Diyarbakır'dan yayına bağlanan Altıntaş gördüklerini, "O gün Narin bulunmadan bir gün önce kapı önünde birkaç kadın Yasin okuyordu. Bölgede Yasin ölülere okunur" ifadeleriyle açıkladı.
Gerçek Gündem
Türkiye Bütçesinin Kara Deliği SARAY Ve DİYANET!195 izlenme
Diyanet’ten yurtta israf cihanda israf! Diyanet yurt dışından binlerce öğrenci getirecek19 izlenme
Emeklilerden Erdoğan’a zam mektubu45 izlenme
İstanbul Havalimanı'nın yemek işi Sedat Peker’in gündeme getirdiği Engin Baltacı'ya verildi56 izlenme
‘MKE şirketleşsin’ teklifini veren AKP’linin sülalesi MKE’li çıktı!55 izlenme
Formula 1 Türkiye’ye geri dönüyor29 izlenme
Karantinada olması gerekirken pazar yerinde yakalandı!87 izlenme
Ülkücü gençten Kılıçdaroğlu'na tam destek “Oyumuz Kılıçdaroğlu'na! Sinan Ateş'i MHP kollamıyor Kılıçdaroğlu kolluyor”58 izlenme