Olay, Yeni Mahalle'deki Ermiş Sokak'ta meydana geldi. Sokaktaki müstakil evde oturan tarım işçisi yabancı uyruklu aile, gece saatlerinde evde haşere ilaçlaması yaptı.
Sabah saatlerinde rahatsızlanan aile, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri ile AFAD Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler (KBRN) uzmanları sevk edildi.
Evde bulunan 1'i çocuk 7 kişi, sağlık ekipleri tarafından zehirlenme şüphesiyle Polatlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
7 kişi, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bilkent Şehir Hastanesine sevk edildi. AFAD KBRN ekipleri ise evde incelemede bulundu. Ardından evin bulunduğu sokak yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
halktv.com.tr
Kaynak:DHA
Motorine bir zam daha geliyor! Bu geceden itibaren geçerli olacak47 izlenme
Elektrik zammını protesto eden esnaf gözaltına alındı, pankarta el konuldu!54 izlenme
Merve Kavakçı'nın eniştesine de sürpriz görev!682 izlenme
Emeklilerin isyanı devam ediyor: “Onlara gelince itibardan tasarruf olmuyor, halka gelince sabredelim. Neyin sabrı? Geçinemiyoruz, ötesi var mı? Ülke bitmiş”35 izlenme
Diyanet Akademisi'nin olanakları sınırsız: Yemek- kıyafet bedava, askerlikleri de ertelenecek42 izlenme
Eski Bakan'dan AKP ve Bahçeli’yi çıldırtacak İmamoğlu açıklaması39 izlenme
Korkunç tablo: 7 ülkeden 7 farklı hastalık ithal ettik!11611 izlenme
Kendini dekan atayan rektörden ilginç açıklama! 'Mecbur kaldım'98 izlenme
Ankara'nın göbeğindeki Suriyeli mahallesinde, Suriyelilerin dükkânlarında kira, vergi diye bir şey yok !
Alın size 2018 yazındaki çocuklarımızın hali !
Rasim Ozan Kütahyalı'nın ifadesi ortaya çıktı
Öğretim üyesi zamları protesto eden vatandaşlara hakaret etti! 'İt soyları, çakal soyları, şerefsizler, vatan hainleri'