Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasında bugüne dek 2 milyar 30 milyon 380 bin TL toplandığını duyurdu.
Bakan Selçuk, Covid19 pandemisi sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek amacıyla 30 Mart’ta Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” başlıklı kampanyada bugüne kadar toplam 2.030.380.771 TL toplandığını açıkladı.
Bakan Selçuk, kampanya için vatandaşların toplam 6.405.225 SMS attığını kaydetti.
Selçuk, bu milli dayanışma kampanyasıyla da ihtiyaç sahibi vatandaşlara ilave destekler sunulmasının amaçlandığını kaydetti. Selçuk, “Kampanyaya katkıda bulunan, destek veren yüce gönüllü milletimizin her bir ferdine teşekkür ediyorum. Bu iyilik hareketine kampanya sona erinceye kadar desteğinizin devam etmesi çağrısında bulunuyorum.” dedi.
MSB acı haberi duyurdu: Bir şehit36 izlenme
Yeni 'kumpas merkezi' tv100 mü oldu?62 izlenme
Ocak ayında en düşük emekli maaşının ne kadar olacağı hesaplandı19 izlenme
Savcıya çıkan onay komutanlara çıkmadı49 izlenme
Sedat Peker'in iddialarını hatırlattı: "Mafyanın polisleri, yargıçları, savcıları var"49 izlenme
Taziye düzenlenen mahalledeki 6 kişide corona tespit edildi!101 izlenme
İcra patlaması: 7 ayda 752 bin kişi icra takibine alındı40 izlenme
Erdoğan'a yakın isimlerden biriydi: Komisyon davetini reddetti23 izlenme