Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Pınarlıbelen Mahallesi’nde öğle saatlerinde başlayan orman yangını kontrol altına alınamadı.

Yaklaşık 100 hektarlık alanın etkilendiği yangında ekiplerin önemli bir bölümünün sabaha kadar nöbet tutacağı belirtildi.

Kaplan Dağı'nı küle çeviren yangın ile ilgili jandarma soruşturma başlattı.

"YILIN EN CİDDİ YANGINLARINDAN BİRİ"
Muğla Valisi İdris Akbıyık yangın bölgesinde yaptığı açıklamada “Bu yılın en ciddi yangınlarından birini yaşıyoruz. Tüm birimlerimizle havadan ve karadan yangını söndürmek için mücadele ettik. Yerleşim yerleri için tehlike yok. 'Kontrol altına aldık' diyemiyoruz. En büyük tesellimiz yangının önünü kestik. Dozerlerimiz yol açma çalışmasına devam ediyor. 119 arazözümüz ve 420 personelimiz ile sabaha kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yangının çıkış nedenini belirlemek için jandarma çalışmalarını yapıyor. Yangın bitmedi ama zeytinliklerin de dahil olduğu yaklaşık 100 hektarlık ormanlık alanımız yandı” dedi.







Sözcü
FETÖ mağduru Üçok’tan SÖZCÜ isyanı: Yapmayın sulandırmayın92 izlenme
Belge ortaya çıktı: Kaşıkçı dosyası 'uluslararası nezaket' gerekçesiyle Suudilere devredilmiş, cinayet '40 mg. doz'la işlenmiş!65 izlenme
Erken seçim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Danışmanı Mehmet Uçum: "Erdoğan son kez aday olabilir"39 izlenme
Merkez Bankası faiz kararını dünya böyle gördü: "TL savunmasız kaldı"44 izlenme
Sedat Peker'in iddiaları tek tabloda toplandı! İşte günlerdir konuşulan ilişkiler ağı107 izlenme
Emekli ve memur zamları için işte masadaki rakam! Doğruysa büyük hayal kırıklığı97 izlenme
Avukatlar cübbelerini giydi, 'savunma' için yürüdü33 izlenme
Hasta ilaca erişemiyor21 izlenme