Boğaziçi Üniversitesi’nde çalıştığı sırada Ayberk Kurtuluş isimli şahıs tarafından katledilen 15 yaşındaki Hilal Özdemir’in acılı ailesi, kızlarının tehdit altında olmadığını söyledi.
Hilal, Boğaziçi Üniversitesi’ndeki bir kafede çalıştığı sırada, 20 yaşındaki Ayberk Kurtuluş tarafından katledilmişti. Hilal’i hayattan koparan Kurtuluş ise olay yerinde intihar etmişti.
NTV’de yer alan habere göre, Hilal Özdemir’in cenazesinde Fahrettin Özdemir dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Amca Özdemir, Hilal’in tehdit altında olduğunu bilmediklerini belirtti.
Özdemir, "Gece kötü bir haber geldi. Dediler 'ölmüş, öldürmüşler kızınızı.' Hiç tanımıyorum, çocuk kim onu bile bilmiyorum. Bilsem zaten bu kadar suç oranıyla adamı ben rahat bırakır mıyım? Ama yok işte. Korkudan söylemedi işte. Söyleseydi bunlar hiçbirisi başına gelmezdi” dedi.
Amca Özdemir, "Adamın 24 tane suçu var, nasıl dışarda geziyor bu adam?” diye konuştu.

Hilal’i katleden Ayberk Kurtuluş isimli caninin Hilal’i telefonundaki uygulamadan bulduğu ve iddiaya göre öğle saatlerinde aralarında tartışma yaşandığı kaydedildi.
Katil, akşam saatlerinde yeniden gelerek, Hilal’i öldürüp intihar etti.
Gerçek Gündem
Kaynak: NTV
Her şey göründüğü gibi değildir ! Bir cihatçının itirafları 'Camileri yıkıyorduk, suçu Esad'a atıyorduk !'502 izlenme
63 üst düzey firari FETÖ’cüye 4 yıldır maaş ve ikramiye ödeniyormuş!78 izlenme
İPA anketine göre vatandaşlar ulaşamıyor! Ayçiçek yağı da lüks oldu49 izlenme
ODTÜ'lüler şenlik engelini tanımadı: CHP’li vekil direksiyona geçti, ses sistemini Devrim Stadı’na soktu67 izlenme
Binali Yıldırım'ın zor anları 'Kaf sin kaf sin sin kaf kaf'2204 izlenme
Cemal Enginyurt'tan çok sert tepki! "Mustafa Kemal’in askerleriyiz diyen Teğmenleri ihraç etmeye kalkmak ihanettir. Gün gelecek bu ihanetin bedelini ödeyeceksiniz"35 izlenme
CHP'li kadınlara hakaret eden Suriyeliden yeni skandal: Kalaşnikof ile şarjör boşalttı!52 izlenme
Türk çiftçisi ile Nutella arasında fındık krizi alevlendi24 izlenme
Ayşe Barım için yeniden tutuklama kararı
Suriyelilerden sonra Afgan mülteci akınına da göz yuman Erdoğan'ın yıllar önce Bulgaristan Türkleri için söylediği sözler!
Şehit kızından Başak Demirtaş'ın sosyal medyada "Hasret" paylaşımı yaparak akıma katılmasına gönderme.
Parlak bürokrat örgüt lideri çıktı