Boğaziçi Üniversitesi’nde çalıştığı sırada Ayberk Kurtuluş isimli şahıs tarafından katledilen 15 yaşındaki Hilal Özdemir’in acılı ailesi, kızlarının tehdit altında olmadığını söyledi.
Hilal, Boğaziçi Üniversitesi’ndeki bir kafede çalıştığı sırada, 20 yaşındaki Ayberk Kurtuluş tarafından katledilmişti. Hilal’i hayattan koparan Kurtuluş ise olay yerinde intihar etmişti.
NTV’de yer alan habere göre, Hilal Özdemir’in cenazesinde Fahrettin Özdemir dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Amca Özdemir, Hilal’in tehdit altında olduğunu bilmediklerini belirtti.
Özdemir, "Gece kötü bir haber geldi. Dediler 'ölmüş, öldürmüşler kızınızı.' Hiç tanımıyorum, çocuk kim onu bile bilmiyorum. Bilsem zaten bu kadar suç oranıyla adamı ben rahat bırakır mıyım? Ama yok işte. Korkudan söylemedi işte. Söyleseydi bunlar hiçbirisi başına gelmezdi” dedi.
Amca Özdemir, "Adamın 24 tane suçu var, nasıl dışarda geziyor bu adam?” diye konuştu.

Hilal’i katleden Ayberk Kurtuluş isimli caninin Hilal’i telefonundaki uygulamadan bulduğu ve iddiaya göre öğle saatlerinde aralarında tartışma yaşandığı kaydedildi.
Katil, akşam saatlerinde yeniden gelerek, Hilal’i öldürüp intihar etti.
Gerçek Gündem
Kaynak: NTV
Devlet Bahçeli'nin seçim vaadi Meclis'te reddedildi!52 izlenme
Bu şahıs İstanbul valisiymiş ! 'Üsküdar' diyemeyince kendini alkışlattı !4770 izlenme
Diyarbakır'da yolda kol kola yürüyen bir çifte "Burada böyle yürüyemezsiniz" diyen yobaz dayağı yedi !3033 izlenme
Bülent Arınç'tan Hamas'a tepki: "Senin ne gücün var? Senin gıdanı bile dışarıdan gönderiyoruz"44 izlenme
İmamoğlu 'dün öğrendim' diyerek açıkladı: "Aralarında kimi yol arkadaşım, kimi tanıdığım, kimi tanımadığım bir sürü insanın mal varlığına, banka hesaplarına el koymuşlar"25 izlenme
Dinciler sorumluyu buldu ! 'O çocukları Beyaz Türkler yaktı'664 izlenme
Hilal Kaplan, Erdoğan’ın yazlık sarayını 15 Temmuz ile savundu!79 izlenme
Partilerin son oy oranları ortaya çıktı: DEVA, AKP'den oy alıyor; MHP tabanı mitinglerle motive oldu!34 izlenme
MHP’liler Gümüşhane'de Can Dersim Tunceliler isimli firmaya ait bir otobüsün önünü kesip yakmakla tehdit ettiler!
Diyanet dur durak bilmiyor: Yarım milyarlık ek bütçe istedi!
Emine Erdoğan'ın 1 saatlik gezisi için 3 milyon TL'lik israf!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: "TV’ler bizi yok saydı ama 48 saatte Ankara’nın gönderdiğinden daha fazla yardım topladık"