Anasayfa1
10 Nisan 2026 ( 17 izlenme )
Reklamlar

Bolu Belediyesi’ne yeni operasyon


Bolu Belediyesi’ne yönelik soruşturmada yeni operasyon düzenlendi. Bu kapsamda Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Beykoz ve CHP'li Belediye Meclis Üyesi Aydan Özdemir gözaltına alındı.



Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Beykoz ve CHP'li Belediye Meclis Üyesi Aydan Özdemir, il jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

BOLSEV Vakfı ve BOLSEV Eğitim ve Yardım Ticaret A.Ş'ye yönelik soruşturma kapsamında, Bolu Belediye Başkanı ve BOLSEV Yönetim Kurulu Başkanı Tanju Özcan ve Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can "irtikap" suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Aynı soruşturma kapsamında, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Beykoz ve CHP'li Belediye Meclis Üyesi Aydan Özdemir, il jandarma ekiplerince gözaltına alındığı öğrenildi.

NEFES

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yüzlerce işçi haklarını alamıyor: BİMEKS'in altından da cemaat çıktı! Ayağına elektronik kelepçe takılan Emekli Koramiral Atilla Kıyat: "Beynime ölünceye kadar hiçbir güç kelepçe takamaz" AKP üyesi vatandaş da AKP'ye isyan etti! 'Bir koli yardımda bulunmadılar' Menzil şeyhi camide yürürken müridi ağlayarak yalvardı, kendinden geçip bağırdı: "Beni de götür gittiğin yere babam"