Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında konuşma yapan Belediye Meclisi Başkan Vekili Turan Çakır, atıl durumdaki taşınmazlar satılarak borçların bir kısmının kapatılacağını söyledi.
Samsun Belediye Meclisi Başkan Vekili Turan Çakı
Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşma yapan meclis başkan vekili Turan Çakır, atıl durumda bulunan taşınmazların tekrar ihaleye çıkarılacağını dile getirdi.
Kentin çeşitli yerlerinde belediyeye ait ekonomik değeri yüksek yerler olduğunu dile getiren Çakır, “Şehrin çeşitli yerlerinde belediyemize ait ekonomik değeri yüksek olan yerler var. Daha önce bunları ihale ile satışa çıkarmıştık fakat talep olmayınca fiyatlarında biraz indirim yaptık. Ben buradan Samsun’da ve Samsun dışındaki yatırımcılara bu ihalelere girmeye davet ediyorum. İhaleyle bu yerler satılacak. İhale şartlarına uygun bir şekilde en yüksek rakamı verene biz bu yerleri vereceğiz. Atıl durumda olan mülklerimizi istediğimiz şartlarda istediğimiz rakamlara satılırsa biz bunları yatırıma çevirmeye çalışacağız. Bir kısmı ile belki borcumuzu kapatırız ama bir kısmıyla da şehrimizde ihtiyaç olan alt yapı üst yapı ve farklı ihtiyaçlar için kullanacağız” diye konuştu.
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/borclariodemekicinbelediyeninmulklerinisatacaklar2762046/
26 helikoptere bin TL ödenek ayıran Orman Genel Müdürlüğü’nden milyonluk hangar!53 izlenme
CHP'li Engin Altay: "TSK, madenciler deprem bölgesine yetiştirilebilseydi en az 10 bin kişi hayatta olacaktı"38 izlenme
Enerji krizi: ‘Türkiye’den Avrupa’ya gaz akıyor ama bizim gazımız kesik’57 izlenme
İranlı molla Ayetullah Ahmed İrvani'nin kızının düğün fotoğrafları, tartışmalara yol açtı.132 izlenme
Sedat Peker ve eşinin mal varlıklarına tedbir konulması talebi56 izlenme
Mehmet Özhaseki'nin T.C. ibaresi için 'Bakın resmen bu bölücülük ve fitne atma işidir !' dediği görüntüler ortaya çıktı !149 izlenme
Zamları yağmur gibi yağdıran Erdoğan'ın o sözleri tekrar gündem oldu: 'Saf olma kendine gel, ekonomide kaide alım gücüyle ölçülür'31 izlenme
AKP'li vekiller krizi açıklayamadı!116 izlenme