Home
02 Ekim 2022 ( 36 izlenme )
Reklamlar

Borsada usulsüzlük operasyonu! 8 kişi gözaltında


Borsa işlemlerinde usulsüzlük yaptıkları iddiasıyla 8 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında aranan iki zanlının yurt dışında olduğu belirlendi.

İstanbul merkezli 4 ilde, borsada işlem bazlı piyasa dolandırıcılığı yapıldığı iddiaları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 10 şüpheliden 8'i gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, borsa işlemlerinde örgütlü ve organize biçimde usulsüzlük yapıldığı ve Sermaye Piyasası Kanunu'na muhalefet edildiği iddiaları üzerine soruşturma başlattı.

Söz konusu soruşturma kapsamında haksız kazanç sağladığı belirlenen 10 şüpheli hakkında yakalama kararı verildi.

8 KİŞİ YAKALANDI 2 KİŞİ YURT DIŞINDA

Bu kişilerin yakalanması için çalışma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İstanbul, Ankara, Muğla ve Balıkesir'de belirlenen 17 adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda 10 şüpheliden 8'i yakalanırken, 2 şüphelinin yurt dışında olduğu tespit edildi.

Gözaltına alınan zanlılar, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Gerçek Gündem

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Brezilya'nın Bahia eyaletinde bulunan Sao Joao kasabasında 9 kişinin yanmış cesedi bulundu Kanal İstanbul bölgesinde arazi fiyatları artıyor Saraçhane’de her beraate 45 bin lira O ‘yerli ve milli’ oldu, muhalefet şerhi koyan hakim şehir şehir sürüldü