Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) boykot çağrılarının yankıları sürüyor. Kamuoyunda gündem olan Espressolab boykotuna karşı DBL Entertainment şirketinin sahibi Abdülkadir Özkan, gençlere "vatan haini" demişti. Özkan'ın bu söylemleri büyük tepki çekmişti.
Abdülkadir Özkan'ın sahibi olduğu DBL Entertainment şirketinin, dünyaca ünlü sanatçılar Robbie Williams ve Muse'un İstanbul konserlerini organize ettiğinin ortaya çıkması sonucu ise sosyal medyada yeni bir boykot çağrısı başlatılmıştı.

Özkan, yanlış anlaşıldığını iddia ederek şu açıklamada bulunmuştu:
"Ülkemizde son dönemde yaşanan gelişmeler neticesinde “boykot” protestolarını istenmeyen ve toplumun birçoğunun tasvip etmeyeceği düzeye ulaştıran kötü niyetli bir kaç provokatörü eleştirmek amacıyla dün bir sosyal medya paylaşımı gerçekleştirdim.
Yapmış olduğum bu paylaşım, son derece iyi niyetli amacından saptırılarak, bir algı operasyonuyla en basit anayasal hak olan protestoyu eleştirdiğim şeklinde yansıtılmıştır.
Ortaya çıkan bu durumdan ve yanlış anlaşılmaktan ötürü derin bir üzüntü içindeyim.
Yaşanan sürecin bu gerçeklikle değerlendirilmesini rica eder, herkese ailesi ve sevdikleriyle huzurlu ve sağlıklı bir bayram dilerim."
Son olarak Abdülkadir Özkan, yeni bir paylaşımda bulundu. Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu başarıların, kişisel tartışmaların gölgesinde kalmasına izin vermek istemediğimden ve bu süreçte yaşananların, değerli ekip arkadaşlarımı ve yürüttüğümüz projeleri olumsuz etkilememesi adına DBL Entertainment olarak projelerin tamamından çekiliyoruz" dedi.
Özkan'ın açıklamasının tamamı şöyle:
"Yakın zamanda kişisel sosyal medya hesabımda yaptığım bir paylaşımın, bağlamından koparılarak farklı anlamlara çekilmesi ve kamuoyunda yarattığı hassasiyeti üzülerek takip ediyorum. Paylaşımımda, belirli bir işyerine yönelik şiddet eylemini eleştirirken, demokratik protesto hakkını kullanan gençlerin hedef alındığı gibi bir algı oluşması beni derinden rahatsız etmiştir.
Türkiye’nin temel değerlerinden biri olan ifade ve protesto özgürlüğünün, şiddetten arındırılmış şekilde kullanılması gerektiğine inanan bir insanım. Toplumsal enerjinin yapıcı ve dönüştürücü gücüne her zaman inandım, inanmaya da devam ediyorum. Ancak şiddet içeren eylemlerin, bu özgürlük alanlarına zarar verdiğini ve kamu vicdanında da karşılık bulmadığını düşünüyorum."
Gerçek Gündem
15 Temmuz gazisi AKP'ye isyan etti208 izlenme
Bilal Erdoğan 'İsrail Türkiye'den korkuyor, çünkü işin başında imam hatipli lider var !'453 izlenme
Çürümeye terk edilen THK'nın envanterindeki yangın söndürme uçakları böyle görüntülendi18 izlenme
Bilim Kurulu Üyesi Tezer cevapladı: Vaka sayısı ne zaman 100’ün altına iner?72 izlenme
İlçe Tarım Müdürlüğü'nü cemaate bağlamışlar!71 izlenme
Kadınları tuvalette taciz eden Afgan uyruklu kişiye meydan dayağı!40 izlenme
İtibardan Tasarruf olmaz 1: Bu defa karada değil havada konvoy yaptılar32 izlenme
Barışlarla ilgili infaz kararı belli oldu98 izlenme
Bulgaristan'da çıkan orman yangını da Türkiye'ye ulaştı!
Tüccarların önerdiği fiyata kızdılar 600 ton kavun ve karpuzu halka bedava dağıttılar, duyan tarlaya akın etti!
Mehmet Şimşek şifreli dolar mesajı mı verdi? Sözlerinin perde arkasında ne var?
Verilen desteğin iki katı ceza kesildi!