Türkiye genelinde yapılan çağrılarla 2 Nisan Çarşamba günü boykot ilan edildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in destek verdiği boykot kampanyası dün milyonlarca yurttaş tarafından uygulandı.
Ancak boykot çağrısı iktidar tarafından hoş karşılanmadı, ekonomik darbe olarak nitelendirildi. AKP'li pek çok isim TV ekranlarına çıkarak halkı boykota karşı alışverişe davet etti.
2 Nisan Çarşamba günü ise AKP'li isimler bu defa kendileri marketlere giderek alışveriş yaptı ve boykotun karşısında olduklarını açıkladı.
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AKP Kayseri Milletvekili Hulusi Akar da alışveriş yapan isimler arasındaydı. Sarıyer'de bir markete giden Akar alışveriş yaparak boykotu deldi. Akar'ın marketten yaptığı alışveriş bir arabayı dahi doldurmamasına rağmen 2 bin 381 lira tuttu. Akar'ın alışverişi ise sosyal medyada gündem oldu.
Sözcü
İBB Meclisi'nde 43 milyonluk istifa tartışması! CHP'li üye ile Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu karşı karşıya geldi!210 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 7.523 yeni vaka tespit edildi, vaka sayısı 5.194.010'a, can kaybı da 46.446’ya yükseldi!55 izlenme
Sedat Peker'den Can Ataklı'ya: "Bu dediklerimi lütfen bir yere kaydet"71 izlenme
İBB davasında 2. celsenin 10. günü: Tahliye talepleri dinlendi18 izlenme
Canan Kaftancıoğlu’ndan Erdoğan ve Soylu’ya tazminat davası!98 izlenme
Butlan CHP’sinde Kılıçdaroğlu alarmı! Vekil açıkladı: "Partinin kapısı tamamen kapanır"16 izlenme
TÜİK açıkladı: İşte en fakir ve en zengin iller58 izlenme
İBB, El Kaide’nin kurucusundan vazgeçemedi!313 izlenme