Türkiye genelinde yapılan çağrılarla 2 Nisan Çarşamba günü boykot ilan edildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in destek verdiği boykot kampanyası dün milyonlarca yurttaş tarafından uygulandı.
Ancak boykot çağrısı iktidar tarafından hoş karşılanmadı, ekonomik darbe olarak nitelendirildi. AKP'li pek çok isim TV ekranlarına çıkarak halkı boykota karşı alışverişe davet etti.
2 Nisan Çarşamba günü ise AKP'li isimler bu defa kendileri marketlere giderek alışveriş yaptı ve boykotun karşısında olduklarını açıkladı.
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AKP Kayseri Milletvekili Hulusi Akar da alışveriş yapan isimler arasındaydı. Sarıyer'de bir markete giden Akar alışveriş yaparak boykotu deldi. Akar'ın marketten yaptığı alışveriş bir arabayı dahi doldurmamasına rağmen 2 bin 381 lira tuttu. Akar'ın alışverişi ise sosyal medyada gündem oldu.
Sözcü
Samandağ'da vatandaşla bir araya gelen Ekrem İmamoğlu: 'Her şey çok güzel olacak'35 izlenme
Başkanlar gitti milyonluk araçları kullanan yok!426 izlenme
Meydanlar kırmızı beyaza bürünecek!39 izlenme
Sakarya'da aranan kişinin cansız bedeni aracıyla birlikte nehirde bulundu.39 izlenme
Aniden nehirde belirdi, yakaladığı çocuğu annesinin gözü önünde yuttu.41 izlenme
Camide vatandaştan imama Atatürk'süz hutbe tepkisi! 'Adım Muhammet Yorgo değil'35 izlenme
Binali Yıldırım'dan "Kürdistan" eleştirilerine yanıt: "Ne olmuş"66 izlenme
Nurcular, Said-i Nursi'nin 'Allah'la konuştuğunu' söyleyip peygamber ilan ettiler !1138 izlenme
Domates üreticisi gencin hareketi fizik yasalarını alt üst etti! seyirci şaşkınlıkla izledi.
CHP'li Başarır'dan Mahir Ünal'a 'Tank Palet' yanıtı "Utanmaz katar artığı"
AKP’nin kalesi Trabzon'da vatandaştan maaş isyanı! 'Yabancı ülkeler bizimle dalga geçiyorlar'
Metrobüs tacizcisine meydan dayağı !