İzmir'in Bergama ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı Hakan Koştu, 137 mahalle muhtarına içinde kendi resminin de bulunduğu çerçeve hediye etti.
Bazı muhtarlar ise bu durumu şu şekilde yorumladı:
"Bizim bildiğimiz, devlet dairelerine Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün yanı sıra Cumhurbaşkanlarının fotoğraflarının asılması uygulaması vardır. Zaten asıyoruz da. Ama bunların arasına dâhil olmak isteyen bir belediye başkanına ilk kez rastlıyoruz. Bize Sayın Koştu’nun fotoğrafı değil, köyümüze yapacağı hizmetler lazım"

Bakırçay Ajans'ın haberine göre; Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, belediye tarafından Bergama Kültür Merkezi’nde (BerKM) düzenlenen toplantıda 137 mahalle muhtarı ile bir araya geldi. Bergama İlçe Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı’nın da katıldığı toplantıda belediye ve resmi kurumların müdür ve daire amirleri de hazır bulundu.
Pandemi sonrası mahalle muhtarları ile yapılan ilk toplantıda muhtarlar vatandaşların sorunlarını aktardılar. Ardından toplantıya katılan muhtarlara İZMİRGAZ tarafından 2,5 yıl önce başlatılan doğalgaz çalışmaları ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ihalesi yapılan TOKİ sosyal konutları ile ilgili bilgilendirme yapıldı.
Toplantı çıkışında ise muhtarlara belediye çalışanları tarafından hediye paketi dağıtıldı. Hediye paketlerini açan muhtarlar Atatürk’ün, Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Hakan Koştu’nun çerçevelenmiş fotoğraflarıyla karşılaştılar.
Verilen paketlerden çıkan çerçeveleri yorumlayan bazı muhtarlar; “Bizim bildiğimiz, devlet dairelerine Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün yanı sıra Cumhurbaşkanlarının fotoğraflarının asılması uygulaması vardır. Zaten asıyoruz da. Ama bunların arasına dâhil olmak isteyen bir belediye başkanına ilk kez rastlıyoruz. Koştu kendini ne zannediyor? Bize Sayın Koştu’nun fotoğrafı değil, köyümüze yapacağı hizmetler lazım. Niye kendi fotoğrafını hediye etme gereğini duydu bilmiyoruz. Üstelik böyle bir talebimiz olmamıştı” dediler.

Fatma Girik de ‘Her şey çok güzel olacak’ dedi89 izlenme
Varlık barışında yeni dönem: Artık vergi mükellefi olmayanlar da ‘barışacak’31 izlenme
Kardeşi çocuk istismarından cezaevinde olan AKP’li vekil Adalet Bakanı’nı ziyaret etti!12 izlenme
İBB'de toplu istifa: Genel sekreter ve tüm yardımcıları istifa etti122 izlenme
Gıda krizi uyarısı: "Depremin yaraları bir an önce sarılmalı, aksi takdirde sebze, meyve ve et yangının pahasına olur"19 izlenme
23 Nisan... Amasya'dan Ankara'ya bir milli irade yolculuğu48 izlenme
Kahraman, makam odasının bedelini sır gibi saklıyor!212 izlenme
CHP'li Karabat: "AKP çökerken, özel sektörü de çökertiyor"41 izlenme