İzmir'in Bergama ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı Hakan Koştu, 137 mahalle muhtarına içinde kendi resminin de bulunduğu çerçeve hediye etti.
Bazı muhtarlar ise bu durumu şu şekilde yorumladı:
"Bizim bildiğimiz, devlet dairelerine Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün yanı sıra Cumhurbaşkanlarının fotoğraflarının asılması uygulaması vardır. Zaten asıyoruz da. Ama bunların arasına dâhil olmak isteyen bir belediye başkanına ilk kez rastlıyoruz. Bize Sayın Koştu’nun fotoğrafı değil, köyümüze yapacağı hizmetler lazım"

Bakırçay Ajans'ın haberine göre; Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, belediye tarafından Bergama Kültür Merkezi’nde (BerKM) düzenlenen toplantıda 137 mahalle muhtarı ile bir araya geldi. Bergama İlçe Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı’nın da katıldığı toplantıda belediye ve resmi kurumların müdür ve daire amirleri de hazır bulundu.
Pandemi sonrası mahalle muhtarları ile yapılan ilk toplantıda muhtarlar vatandaşların sorunlarını aktardılar. Ardından toplantıya katılan muhtarlara İZMİRGAZ tarafından 2,5 yıl önce başlatılan doğalgaz çalışmaları ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ihalesi yapılan TOKİ sosyal konutları ile ilgili bilgilendirme yapıldı.
Toplantı çıkışında ise muhtarlara belediye çalışanları tarafından hediye paketi dağıtıldı. Hediye paketlerini açan muhtarlar Atatürk’ün, Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Hakan Koştu’nun çerçevelenmiş fotoğraflarıyla karşılaştılar.
Verilen paketlerden çıkan çerçeveleri yorumlayan bazı muhtarlar; “Bizim bildiğimiz, devlet dairelerine Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün yanı sıra Cumhurbaşkanlarının fotoğraflarının asılması uygulaması vardır. Zaten asıyoruz da. Ama bunların arasına dâhil olmak isteyen bir belediye başkanına ilk kez rastlıyoruz. Koştu kendini ne zannediyor? Bize Sayın Koştu’nun fotoğrafı değil, köyümüze yapacağı hizmetler lazım. Niye kendi fotoğrafını hediye etme gereğini duydu bilmiyoruz. Üstelik böyle bir talebimiz olmamıştı” dediler.

İBB İmamoğlu'nun koruma müdürü hakkındaki iddialara karşı harekete geçti14 izlenme
Şili Devlet Başkanı işe bisikletle gidip geliyor! Ülkenin itibarını hiç mi düşünmüyor musun?36 izlenme
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı: "Köprü ve otoyol ücretleri çok düşüktü güncelledik"26 izlenme
Türkiye’den ayrılan doktor sayısı 10 yıl öncesine göre 50 kat arttı!35 izlenme
AYM'den "Satılmış Siyonist' kararı17 izlenme
Faruk Fatih Özer, MHP’li Saffet Sancaklı’nın oğluyla ortak çıktı!55 izlenme
TRT’nin tüm yayınlarını, eski Din ve Ahlak Programları Müdürü ilahiyatçı denetleyecek!61 izlenme
Anıtkabir'de Atatürk'ün o sözüne polis engeli: İzin verilmedi!36 izlenme
Millet İttifakı'nın adayının belli olmasıyla panikleyen Cübbeli Altılı Masa'yı hedef aldı "Bunlarla uğraşan zaten ziyandadır"
AKP'nin yüzde 80 oy aldığı mahallede İmamoğlu sesleri !
Yağmalamışlar! İstanbul'da eşe, dosta ihalesiz rant!
Seçim kuyruğundaki İrlandalı gurbetçilerden şaşırtan anket: Oy oranlarında büyük fark!