Kayseri’de SGK İl Müdürü Haci Ali Hasgül, İl Sağlık Müdürü Hasan Ali Benli ve İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekici birer gün arayla AKP Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu’nu parti binasında ziyaret etti.
AKP Kayseri İl Başkanlığı sosyal medya hesaplarından da paylaşılan ve ”AKP il müdürlerini sorguya mı çekti?” şeklinde yorumlanan ziyaretlere CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık tepki gösterdi.
Arık, şunları söyledi:
Bu ziyaretler bir nezaket ziyareti midir? Eğer böyle ise bürokratlarımız nezaket gereği kentteki tüm siyasi parti il başkanlarını ziyaret ettiler mi? Cumhuriyet Halk Partisi’ne, İYİ Parti’ye Saadet Partisi’ne, Milliyetçi Hareket Partisi’ne de gittiler mi?
– Bu ziyaretler liyakatin yerini sadakatin aldığının fotoğrafıdır. Bu fotoğraf Türkiye’nin uçuruma sürüklenişinin fotoğrafıdır.
– İl müdürlerini AKP il başkanı karşısında el pençe durur bir şekilde gösteren görüntüler Türkiye için de Kayseri için de utanç vesikasıdır.
“Günlerdir liyakat sahibi olmayan insanların Türkiye’nin en önemli kuruluşlarına atanmalarını konuşuyoruz” diyen Arık, sözlerine şöyle devam etti:
– AKP il başkanlığının sosyal medyasından yayımlanan fotoğraflar da gösteriyor ki, AKP için liyakat değil, sadakat önemli. Devletin değil, AKP’nin çıkarlarını düşünen bürokratlar önemli…
– Biz partili cumhurbaşkanının sakıncalarını anlatırken, il başkanlarının valilerin yerini alacağının altını özellikle çizmiştik.
– İşte bu fotoğraflar da gösteriyor ki, valilere bilgi vermesi gereken bürokratlar AKP il başkanlığına gidip bilgi veriyor.
*Hiç kimse unutmasın AKP iktidar olabilir ama AKP il başkanı vali değildir. Bu durumu sorgulaması gereken kişi öncelikle Kayseri Valisi Sayın Şehmus Günaydın’dır.
https://gazetemanifesto.com/2020/bufotografutancvesikasidirakpilmudurlerinisorguyamicekti366860/
Sonunda bu tespiti yapan çıktı: 1923 Cumhuriyet’ini yıktılar392 izlenme
Butlan-AKP kardeşliği22 izlenme
Köylüler taş ocağı projesine karşı ayakta: "Hayvancılığımızı, suyumuzu bitirecekler"31 izlenme
ADD hakkında soruşturma başlatıldı!218 izlenme
Bir dönemin en sert muhalifi AKP'li Hulki Cevizoğlu, Erdoğan'la aynı kareye girmek için her yolu denedi!58 izlenme
Prof. Dr. Azap 'sokağa çıkma yasağı' na ilişkin verileri yorumladı: Mart başından bile daha hareketli68 izlenme
AYM’nin denetiminde ortaya çıkan dudak uçuklatan rakam: AKP’nin harcamaları Saray'ı bile geçti!41 izlenme
Bu sokak röportajı sosyal medyada gündem oldu: "Ben Mustafa Kemal’in askeriyim. Ne kimse öldürebilecek ne de unutturabilecek. Bir Mustafa Kemal gelse de, kurtuluş savaşı başlatsa'58 izlenme
Türker Ertürk paylaştı: "Z kuşağı bilmez eskiden burası Türkiye Cumhuriyeti idi"
İmamoğlu'nun videosu sosyal medyayı salladı ! 'Bu inanç, bu sevgi yeter bize. Her şey çok güzel olacak'
Tehditler savuran Sevda Noyan, 10 Kasım'da Atatürk'e hakaret etmiş!
ABB'den Osman Gökçek'e yanıt: "Hırsıza hırsız olduğunu unutturmayacağız"