Ülke TV’de Esra Elönü’nın programında, bir ölüm listesi hazırladığını ve ailesinin en az 50 kişiyi öldürmeye hazır olduğunu söyleyen Sevda Noyan’ın daha önce de Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Barış Atay’ı, “Gezi’de sessiz kalanları mumla ararsınız” sözleriyle tehdit ettiği ortaya çıktı.
Kendisini yazar olarak tanıtan Sevda Noyan, 20 Kasım 2019 tarihinde Barış Atay’ın Gezi Parkı Direnişi ile ilgili Meclis Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmasını alıntılayarak “Gezi de sessiz kalanları mumla ararsınız” yazdığı ortaya çıktı. Sevda Noyan’ın Gezi Parkı Direnişi üzerinden TİP Milletvekili Barış Atay’ı tehdit ettiği mesajı şöyle: “SİZLERDE GEZİ DE SESSİZ KALANLARI MUMLA ARARSINIZ BUNU İYİ BİLİN ..ZATEN 15 TEMMUZUN ÖFKESİ HALA BURNUMUZDA YAZIK OLUR HEPİNİZE!!!” ifadelerini kullandı.

Canlı yayında ölüm tehditleri savuran Sevda Noyan, “15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk… Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın; bizim aile 50 kişiyi götürür. Bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak. Liderimizin yanındayız ve asla yedirmeyiz bu ülkede, onu söyleyeyim. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 35 var, benim listem hazır.” demişti. Programın sunucusu Esra Elönü ise, Noyan’ın sözleri üzerine; “‘Ayak’ az kalır bence, 4 ayaklarını denk alsınlar” diyerek yanıt vermişti.
Ölüm tehditleri sonrası büyük tepki çeken Noyan, daha sonra yaptığı açıklamada, “KONUŞMAM ŞU ŞEKİLDE FETÖ TEKRAR DARBEYE KALKIŞIRSA BU KEZ HAK ETTİKLERİ CEVABI VERECEĞİZ VE HEPİMİZ BUNA HAZIRLIKLIYIZ KURTULAMAZLAR LİDERİMİZİN YANINDAYIZ DEDİM” ifadelerini kullanarak kendisini savunmuştu.

Sevda Noyan’ın hayatı da Engin Noyan’ın hayatı gibi filmlere romanlara konu olabilecek türden ilginç ve ibret verici bir detaya sahiptir.
Çünkü ikisi de hayatlarının gençlik yıllarını farklı, orta yaşlarından itibaren ise tamamen farklı bir çizgide yaşamaya başlamış.Sevda Noyan Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olarak İzmir’de dünyaya geldi.
Sevda Noyan kendi deyimiyle, “cahiliye dönemi” hayatında güzellik uzmanı olarak çalışıyordu. İzmir’de Ege TV’de makyözlük yapıyordu. Buradaki çalışmalarında yöneticiliğe kadar yükselmişti. Burada çalışırken, kanal tarafından düzenlenen birçok organizasyonu tertipliyordu. Daha sonra Bursa’da Olay TV’de çalışmaya başladı. Sonra da yerel bir radyoda yöneticilik yaptı.
FETÖ’nün kanalında çalışan Engin Noyan’ın eşi Sevda Noyan dün canlı yayında ölüm listesi açıklamıştı.

https://abcgazetesi.com/tehditmakinesisevdanoyaninilkolumtehdididegilmumlaararsiniz105651
AKP'liler Türken Vakfı'nı 'öğrencilere destek veriyor' diye savundu ama gerçek başka! Çiftlikleri var, yurt daha inşa ediliyor, burs da vermediler!57 izlenme
İmamoğlu'ndan diploma davası tepkisi: "Absürt bir mahkemeyle karşı karşıyayız"11 izlenme
Yasaklar, yılbaşı sofrasını zamlandırdı209 izlenme
BBP'den "AKP'ye oy istemek istemiyorum" sözleriyle istifa eden Fatma Yumlü'ye ilişkin açıklama: Bize 5 kuruşluk katkısı olmadı.18 izlenme
Alper Gezeravcı’dan kalemle yer çekimi testi51 izlenme
İmamoğlu'na yapılan taşlı saldırıya ünlü isimler tepkisiz kalmadı: Cem Yılmaz, Tarkan ve Şahan Gökbakar'dan çarpıcı mesajlar32 izlenme
Özel 'itirafçı olacak' iddiasına ateş püskürdü: Muhittin Böcek'le ilgili çarpıcı detayı açıkladı20 izlenme
Yanan alana otel, ormanlık alana villa26 izlenme