Göksu'nun Cuma namazı çıkışı yaptığı küçük miting tepkilere neden oldu
Yerel seçim tarihi yaklaştıkça partilerin hareketliliği de hız kazanmaya devam ediyor. Bu süreçte AKP'li adayların söylemleri muhalefet ve kamuoyunda tarafından tepkiyle karşılanırken, benzeri bir durum da İstanbul Esenyurt'ta yaşandı.
Yeniçağ'ın haberine göre, 31 Mart seçimleri için yeniden aday gösterilen Esenyurt'un mevcut AKP'li Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun Cuma namazı çıkışı yaptığı küçük miting tepkilere neden oldu.
Namaz çıkışı cami önünde konuşan ve seçim çalışmalarından bahseden Göksu, söz konusu olayı da sosyal medya hesabından paylaştı. Göksu, cami önünden fotoğraflarla yaptığı paylaşıma "Cuma namazı sonrası Havaalanı mahallemizde düzenlediğimiz halk meclisimizde vatandaşlarımızla önünüzdeki dönemde yapacağımız çalışmalarımızı konuştuk" notunu düştü.

http://www.yurtgazetesi.com.tr/politika/bukezistanbuldacamilerakpninmitingyeriolduh117626.html
Cem Küçük 'küskün'lere yazdı: Hepimiz aynı gemideyiz, kazanamazsak tutuklayacaklar1212 izlenme
'Beni virüs değil bu düzeniniz öldürür' diyen TIR şoförü işsiz mi bırakıldı?163 izlenme
Oğuz Murat Aci'nin babası: 'Çocuklarına iyilik yaptıklarını mı sanıyorlar?'22 izlenme
Diyanet'ten skandal atama! Cinsel istismardan görevden alınan müftü terfi aldı iddiası25 izlenme
Rusya- Ukrayna savaşı: Kimyasal silah kalıntısı bulunduğu iddia edildi!47 izlenme
O karar Belediye Meclisi'ni karıştırdı! AKP ve MHP arazileri satışa çıkardı!74 izlenme
'Lan fakirler, rahatsız etmeyin' sözleriyle tepki çeken AKP'li başkan istifa etti!86 izlenme
İlkokul müdürünün mide bulandıran mesajları ortaya çıktı: Taciz skandalı öğretmenlerin şikâyetiyle patladı20 izlenme