Home
07 Ocak 2019 ( 116 izlenme )
Reklamlar

Bu kuyruk 180 gün boyunca eve ekmek götürmek için!

Ordu'da 6 aylık geçici işe 1000 kişi alınacağı duyurulunca vatandaşlar İŞKUR'un önünde kuyruk oldu.


Ordu'da İŞKUR tarafından kamu kuruluşlarında çalıştırılmak üzere Topluk Yararına Projesi (TYP) kapsamında 6 aylık işe alınacak 1000 kişilik istihdam için başvurular başladı.

İŞKUR tarafından TYP kapsamında başta belediyeler olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarına gerçekleştirilecek olan 6 ay süreli işçi alımları için Ordu İş Bulma Kurumu önünde uzun kuyruklar oluştu. Bin kişinin istihdam edileceği ve 11 Ocak gününe kadar devam edecek başvurulara büyük ilgi olunca İŞKUR yetkilileri adayları sırayla içeriye aldı.

Söz konusu alımlar için 16 Ocak'ta noter huzurunda kura çekileceği ve işe girmeye hak kazananların 1 Şubat tarihinde işe başlayacağı kaydedildi.

İHA

https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/bukuyruk180gunboyuncaeveekmekgoturmekicin3021443/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Narin'in tutuklanan ağabeyi Enes: "Nevzat, böyle bir olayı para için yapabilir" İBB verileri: Sebze ve meyve fiyatlarında dikkat çeken artış Almanya, 2022'de Türklerden en çok vize başvurusunu reddeden ülke oldu. İŞKUR başvuruları AKP ilçe başkanlarına yönlendirdi!