19 Mart tarihinde başlayan İBB operasyonları kapsamında bugün de sonuncusu yapılmak üzere 5 dalga operasyon yapıldı. Operasyonlar sonucunda İmamoğlu ve CHP'li belediye başkanları olmak üzere 100'den fazla kişi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında İmamoğlu'nun özel kalem müdürü Kadriye Kasapoğlu da bulunuyor.
Kasapoğlu hakkında dikkat çeken bir detay şu şekilde: İBB'ye yönelik 2. dalga soruşturmasında gözaltına alınan Kasapoğlu, adliyedeki işlemlerinin ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Kasapoğlu bu defa İBB'ye yapılan 4. dalga operasyonda yeniden gözaltına alınan Kasapoğlu bu defa tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına iki defa gözaltına alınan ve sonuncusunda tutuklanan İmamoğlu’nun özel kalem müdürü Kadriye Kasapoğlu’nun cezaevinde kaldığı yer 5 gün içinde 5 defa değiştirildi.
Tutuklanmasının ardından Kasapoğlu’nun, ilk girdiği koğuşun ardından hem aynı hem de farklı günler içinde farklı koğuşlara alındı. Bunun üzerine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Kasapoğlu’nun Düzce’deki ailesini ziyaret etti.
Kadriye Kasapoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Özel Kalem Müdürü olarak görev yapmış deneyimli bir kamu yöneticisidir. 1980 yılında İstanbul'da doğmuş, Okan Üniversitesi Yerel Yönetimler ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun olmuştur. Ayrıca, Marka Yönetimi alanında lisans eğitimine devam etmektedir.
Kadriye Kasapoğlu'nun kariyeri büyük ölçüde yerel yönetimlerde şekillenmiştir. 14 yıl boyunca Kadıköy Belediyesi'nde Özel Kalem Müdürlüğü, Kültür, BasınYayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevlerini eş zamanlı olarak yürütmüştür. Ayrıca, Gazete Kadıköy Kurulu'nda da aktif görev almıştır. 20152019 yılları arasında Camser A.Ş.'de Genel Müdür Yardımcılığı yapmış ve Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nin (SODEM) İstanbul Koordinatörlüğü görevini üstlenmiştir.
2019 yılında Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesiyle birlikte, Kasapoğlu İBB Özel Kalem Müdürü olarak atanmıştır.
Kriz İstanbul'un merkezine sıçradı!167 izlenme
Ekonomist Selçuk Geçer: "Gol yediklerinin farkına vardılar, şimdi ufak ufak yukarı itiyorlar doları!"56 izlenme
Bakanlık 'şehirciliğe aykırı' plan yapmıştı: Ranta mahkeme engeli!113 izlenme
Yine Melih Gökçek yine dezenformasyon: Tekirdağ’daki trafik kazasını Filistin diye paylaştı31 izlenme
Mimarlar Odası HSK'ya başvuracak: Hakim Esat Toklu meslekten çıkarılsın60 izlenme
5 bakan yardımcısı çift maaşlı çıktı!57 izlenme
“Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı atmışlardı: Teğmenler soruşturmasının olası sonuçları34 izlenme
Ali Türkşen "AKP'nin yarısı rakı içer"322 izlenme
Kahvaltılık yardımı isteyen Soylu'ya kendi sözleriyle yüklendiler: 'Devleti aciz göstermeye çalışan bu tür insanlara itibar etmeyiniz!'
Son anket yorumu: "Dip dalga bitti. Fırtına/Tsunami geliyor"
Sinan Ateş'in kitaplarını dağıttılar, gözaltına alındılar: 'Adaletin geldiği nokta'
Burhan Kuzu’dan “Zindaşti” açıklaması