Anasayfa1
02 Kasım 2019 ( 278 izlenme )
Reklamlar

Bülent Arınç’ın sözleri AKP’yi karıştırdı! "Savcılar göreve çağırıyorum!"


AKP'li Şamil Tayyar, Bülent Arınç’ın FETÖ’yü aklamaya çalıştığını ifade ederek savcıları göreve çağırdı.



AKP eski Milletvekili Şamil Tayyar, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, AKP’li Bülent Arınç’ın FETÖ’yü aklamaya çalıştığını ifade ederek savcıları göreve çağırdı.

Bülent Arınç verdiği röportajda Kanun Hükmünde Kararnameler için “bir faciadır” demiş ve "Çevremde o kadar çok bu felaketi yaşayan insan var ki, ben onlara acıyorum, merhamet ediyorum. Aslında onlardan da özür diliyorum" ifadelerini kullanmıştı. Arınç ayrıca FETÖ yargılamalarında büyük hatalar yapıldığını belirterek yargıyı sert bir dille eleştirmişti.

Bülent Arınç’ın bu sözlerine, daha önce “FETÖ Borsası var” diyerek gündem yaratan AKP’li eski vekil Şamil Tayyar sert çıktı. Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından Arınç’ı eleştirerek, “Arınç... FETÖ’yü aklama çabası, artık parti içi sorun değil yargının konusudur. Savcıları göreve çağırıyorum” dedi.

İşte o tweet:

https://odatv.com/bulentarincinsozleriakpyikaristirdisavcilargorevecagiriyorum02111943.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Reklamlarda otobüsle işe giden Başkan altına son model AUDI çekti Skandalların arkası kesilmiyor! İlaçlama şirketi küçük bir çocuğun daha ölümüne neden oldu 11. yargı paketi TBMM'de kabul edildi! Deprem mağduru ailelerin zaferi: Deprem suçluları kapsam dışı Esenyurt’taki ‘Tekel bayisi’ vahşetinde yeni gelişme!