Yazar olduğunu iddia eden Sevda Noyan, Ülke TV’de Esra Elönü’nün sunduğu ‘Arafta Sorular’ programında, son zamanlarda başlayan darbe tartışmaları üzerine şunları söylemişti:
”LİSTEM HAZIR”
”15 Temmuz kursağımızda kaldı, yapamadık istediklerimizi, boş bulunduk. Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın. Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür yani. Onu söyleyeyim yani. Biz bu konuda maddi ve manevi olarak çok donanımlıyız. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede 35 var. Listem hazır”
Sevda Noyan’ın ”Ayaklarını denk alsınlar” sözleri üzerine sunucu Esra Elönü de ”Ayak az kalır bence. 4 ayaklarını denk alsınlar” diye konuşmuştu.
ARINÇ TEPKİ GÖSTERDİ
Noyan’ın bu açıklamaları sosyal medya başta olmak üzere birçok kesimin tepkisini çekerek tartışmalara neden olmuştu. Tartışmaya son olarak Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç da girdi.
Gazeteci Kemal Öztürk'ün YouTube programına katılan Arınç, Sevda Noyan ve sözleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.
“Bu kadının komşuları neler hissedecekler?” diyen Arınç, “Komşuları korkacak bu kadından. Ben olsam korkarım. ‘Bu ne cani bir kadın, eline bir şey geçse kapımızı çalıp bizi kesecek’ diye korkarım” ifadesini kullandı.
”MİLLET BAŞÖRTÜSÜNDEN NEFRET EDECEK”
Arınç “Biz hayatımızı başörtü mücadelesi için yaptık” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Geldiğimiz noktaya bakın. Başında örtüsü olan ve dindar olduğunu söyleyen bir kadın asmaktan, kesmekten bahsediyor. Bu başörtüsü nefreti doğuracak, ondan korkuyorum. Yoksa bu kadın ne halt ederse etsin. Millet başörtüsünden nefret edecek hale gelecek. Sokakta yürürken hakaret ediliyor. Neden? Bu kadın yüzünden.”
Tarık Akan 'Atatürkçülük Bağımsızlık demektir, Atatürkçülük Ulusal Onur demektir. Atatürkçülük Devrimcilik demektir !'494 izlenme
Tarım ve Orman Bakanlığı yeni listeyi yayınladı: İzmir köftesinden ve kıymalı pideden bakın neler çıktı neler41 izlenme
AKP'li Eray Karadeniz'le ilgili çarpıcı İSPARK gerçeği: Bakın neden işten atılmış?35 izlenme
Sağlık Bakanı Koca corona verilerini açıkladı: Vaka sayısı 234.934’e, can kaybı da 5.765’e yükseldi!114 izlenme
Üniversitelerde kadrolaşma 'seviye' atladı!52 izlenme
Yahşihan Belediyesi'nde yolsuzluk operasyonu: AKP'li ve MHP’li eski başkanlar hakkında gözaltı kararı27 izlenme
İzmir'de tsunami hazırlığı: Sahile siren sistemi kuruldu45 izlenme
İBB’nin 29 Ekim programı belli oldu! İşte o ilçeler ve semtler174 izlenme
İzmir'de İYİ Partili kadınların standına saldırı! 'Korku iklimi yaratarak bundan medet umacaklarını zannediyorlar. Ama başarılı olamayacaklar'
Kılıçdaroğlu: "Ben beşli çetelerin adamı değilim"
Geçim sıkıntısı çeken yurttaş benzin döküp kendini yakmak istedi!
Ali İhsan Varol: Senin gibi bir satılmış şimdiye kadar 806.415 defa pişman olmuştur