Home
24 Ağustos 2020 ( 108 izlenme )
Reklamlar

Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkımı başladı!


Bursa’da ilk harcı Mustafa Kemal Atatürk’ün bağışıyla karılan, 1948 yılında hizmete açılan Atatürk Stadyumu 2019 yılında yıkılıp ‘millet bahçesi’ yapıldı.





Kısa süre sonra AKP'li Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş, Atatürk Spor Salonu ve yüzme havuzunun da yıkılıp millet bahçesine dahil edileceğini açıkladı. Karar, başta muhalefet olmak üzere Bursalıların da tepkisini çekti. Buna rağmen dün Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla Atatürk Spor Salonu ve yüzme havuzunun yıkımına başlandı. Atatürk Kapalı Spor Salonu'nun yerine modern bir salonun inşa edileceği, açığa çıkan 18 dönümlük alanın ise hemen yan tarafta bulunan millet bahçesine ekleneceği belirtildi.

Atatürk Stadyumu'nun harcında, Mustafa Kemal Atatürk'ün bağışı vardı.


https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/bursaataturkkapalisporsalonununyikimibasladi6003257/?fbclid=IwAR1e2pZNapXFzabV7BjyhC1moKRZ5duCGDZVydBOW5O4rAaZgqwZ4UbSo

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yunan sevgili yapan Nagehan Alçı, 18 Türk adasının Yunanistan'a verilmesini böyle savunmuştu: "18 kaya parçası için Yunanistan'la mı savaşalım!" Türkiye doğruladı: ABD, Karadeniz’e savaş gemisi gönderiyor Süleyman Özışık'tan AKP'yi karıştıracak açıklamalar: Cora'yı hedef aldı! Bilim Kurulu üyesinden çok konuşulacak 'salgın yönetimi' itirafı!