Home
24 Ağustos 2020 ( 108 izlenme )
Reklamlar

Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkımı başladı!


Bursa’da ilk harcı Mustafa Kemal Atatürk’ün bağışıyla karılan, 1948 yılında hizmete açılan Atatürk Stadyumu 2019 yılında yıkılıp ‘millet bahçesi’ yapıldı.





Kısa süre sonra AKP'li Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş, Atatürk Spor Salonu ve yüzme havuzunun da yıkılıp millet bahçesine dahil edileceğini açıkladı. Karar, başta muhalefet olmak üzere Bursalıların da tepkisini çekti. Buna rağmen dün Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla Atatürk Spor Salonu ve yüzme havuzunun yıkımına başlandı. Atatürk Kapalı Spor Salonu'nun yerine modern bir salonun inşa edileceği, açığa çıkan 18 dönümlük alanın ise hemen yan tarafta bulunan millet bahçesine ekleneceği belirtildi.

Atatürk Stadyumu'nun harcında, Mustafa Kemal Atatürk'ün bağışı vardı.


https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/bursaataturkkapalisporsalonununyikimibasladi6003257/?fbclid=IwAR1e2pZNapXFzabV7BjyhC1moKRZ5duCGDZVydBOW5O4rAaZgqwZ4UbSo

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Meşhur markanın salça fabrikasında iğrenç görüntüler! Faaliyetleri askıya alındı İsrail-Filistin savaşına tepkiler çığırından çıktı: ‘Yemeğinizde bebek kanı var’ diyerek garsonu bıçakladı! Ege Üniversitesi'nde yemek zammını protesto eden öğrencilere polis müdahalesi! Gözaltılar var Koç Holding farkı: Günlük yemek ücretine rekor zam