Bursa Gemlik'te dün meydana gelen 3.9 ve 4.2 büyüklüğündeki depremlerin ardından Marmara'da bugün de deprem meydana geldi.
Avrupa Sismoloji Merkezi depremin yine Gemlik'te meydana geldiğini ve 4.5 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

AFAD'dan da resmi açıklama geldi. AFAD da depremin Gemlik ilçesinde meydana geldiğini ve 4.3 büyüklüğünde olduğunu bildirdi. AFAD, depremin 12.91 kilometre derinliğinde meydana yazdı.

Kandilli Rasathanesi ise depremin şiddetini 4.4 olarak açıklarken derinliği 7.5 kilometre olarak duyurdu.

Bursa merkezli depremler 2 gündür İstanbul'u da peş peşe sallarken vatandaşların tedirginlik yaşamasına neden oldu.
Bugün meydana gelen 4.3'lük depremin ardından paylaşım yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Bursa Gemlik’te 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydan gelmiştir. An itibarıyla herhangi olumsuz bir durum bulunmamaktadır." dedi.
Yerlikaya'nın paylaşımı şu şekilde:
"Bursa Gemlik’te 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydan gelmiştir. AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına derhal başlamıştır. An itibarıyla herhangi olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun."

Bursa'da yaşanan deprem hareketliliğinin ardından akıllara Prof. Dr. Naci Görür'ün açıklamaları geldi.
Dün meydana gelen depremlerin ardından sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Naci Görür, "Marmara’da, KAF’ın kuzey kolunda deprem bekliyoruz ama burası da önemli. Enerjiyi geç birktiryor ama tehlikeli. Yöneticiler dikkatli olmalı ve burayı deprem dirençli hale getirmelidir." demişti.
Naci Görür'ün açıklamalarının tamamı şu şekilde:
"ŞahinyurduGemlik/Bursa’da 4,0 deprem oldu. KAFın Güney kolu üzerinde. Marmara’da, KAF’ın kuzey kolunda deprem bekliyoruz ama burası da önemli. Enerjiyi geç biriktiryor ama tehlikeli. Yöneticiler dikkatli olmalı ve burayı deprem dirençli hale getirmelidir. Halk talep etmeli."
"ŞahinyurduGemlik/Bursa’da gene 4,4 sığ bir deprem oldu. Bu yörenin deprem dirençli hale getirilmesi söylemi bu vesile ile yöneticilerimize bir kez daha iletilmeli. DEPREM DİRENÇLİ GEMLİK. Sevgiyle"

Evlenmek de hayal oldu! Düğün masrafı en az 400 bin TL40 izlenme
Kredi kartı borcu olanlar dikkat: Bankalardan yeni faiz kararı45 izlenme
Hakan Kara, enflasyonun götürdüklerini öyle bir anlattı ki! Masamızdan tek tek kalkmış her şey!29 izlenme
Depremzededen çarpıcı açıklama: "Konteynerleri tarikatlara yakın isimler aldı"41 izlenme
Barış Terkoğlu TCDD'ye seslendi: "Tren oradaysa belgeler çırılçıplak burada"46 izlenme
Erdoğan'a övgü yağdıran Yedek Subay Tuğgeneral oldu42 izlenme
Oyuncu Gonca Vuslateri'den kiraz isyanı: "5 bin lira ödedim. O kirazın çekirdeğini çöpe atamam artık"31 izlenme
İlhan Taşçı'dan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'e: "Bir avuç meczubu ödüllendirenler"29 izlenme
AKP’li Belediye, kendi istediği sendikaya geçmeyen 24 işçinin görev yerini değiştirdi!
Fatih Altaylı’dan olay olacak Bahçeli yorumu: Yenilip yutulacak sözler değil!
Macron geri adım attı: Sarı Yelekliler kazandı!
Bakan Nebati hakkında suç duyurusu! Akrabası olan iş insanı isyan etti: "Benimle uğraşacağına ekonomiyle ilgilensin"