Yerel seçimlere sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Bursa Büyükşehir ve Nilüfer Belediye Başkan adayının Ata Bulvarı mevkiinde bulunan afişlerine çirkin saldırı düzenlendi. CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey ile CHP Nilüfer Belediye Başkan adayı Şadi Özdemir’in seçim afişlerine kırmızı sprey boyalar ile uygunsuz kelimeler yazıldı.
Olaya tepki gösteren CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Mustafa Bozbey, Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin ve Nilüfer İlçe Belediye Başkan adayı Şadi Özdemir, CHP Nilüfer İlçe Binası’nda basın açıklamasında bulundu.
CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey şunları söyledi:
“Her kesim kararını vermiş 31 Mart gününü bekliyor. Tüm bu yapılanlara sandıkta herkes cevabını verecek. Biz Bursalılara güveniyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden hareket ettiğimiz Nilüfer’de böyle bir saldırı ile karşılaşmak hepimizi üzdü. Biz sakin olmak zorundayız, biz yasayı yönetmeyi biliyoruz onlara uyar gerekliliğini yerine getiririz. Bu saldırıyı kınıyorum Bursalılar da bu saldırıya 31 Mart’ta fazlasıyla verecektir.”
Tele1
Amasya devlet kız öğrenci yurdunda skandal duyuru! "Pavyonda gibi giyiniyorsunuz"56 izlenme
Almanya, İngiltere ve Türk ekonomilerini para birimi üzerinden karşılaştırdılar38 izlenme
AKP'ye soğuk duş! İşte Beştepe'yi ayağa kaldıran o anket! GÜNDEMAR Araştırma ortaya çıkardı71 izlenme
Köprüye bak, TÜİK'i gör!20 izlenme
Gayrimenkulde ilk: Türkler yabancıları geçti24 izlenme
Erdoğan "Merkez Bankası Başkanımla görüştüm faiz" dedi, rekor geldi! Dolar/TL’de tarihi seviye!85 izlenme
Sağlık Bakanlığı o bölgedeki yeni vaka sayısını 45 olarak açıkladı, Vali ‘100’leri buldu’ dedi!88 izlenme
Zafer Partisi'nden "Geçinemiyorum" diyen AKP Milletvekili Özcan için yardım kampanyası: "Vekilimizi aç, sefil, yoksul halde bırakacak halimiz yok"27 izlenme