Özdağ’ın paylaşımları şöyle:
“Denizli valilikliği Zafer Partili gençlerinin Atatürk heykeli önünde ilk Türk topçu ateşinin açıldığı saat 05.30’dan itibaren Cumhuriyetin 100. Yılına bayraklı saygı duruşunda bulunmasına izin vermemiştir. Zafer Partisi Denizli, Tekirdağ ve Yozgat il başkanları, ilinizdeki Atatürk heykeline en yakın noktaya giderek sabah 05.30’dan itibaren saygı duruşunda bulunun. Atatürk ve Cumhuriyetimize saygı duruşunda bulunmak için kimseden izin almayız.
Yozgat ve Tekirdağ valiliği yanlış anlama olduğunu ifade ederek izin verdiklerini ilettiler. Denizli valiliği Ankara’dan emir var diyerek izin vermemekte ısrar ediyor. Atatürk ve Cumhuriyet için Türk bayrağı ile saygı duruşunda bulunmasından Denizli valimiz neden rahatsız olur?
Denizli valiliği de Atatürk ve Cumhuriyet için yapılacak saygı duruşu için izin vermiştir. İzin vermemekte direnen bir tek Bursa Valiliği’dir.”
YSK'dan flaş karar!138 izlenme
Antalya yabancıların eline geçiyor! 46 bin konut satıldı63 izlenme
4 milyon Türk artık Amerikalı şirkete borçlu! Rekabet Kurumu 6 Şubat'ta onayladı26 izlenme
Erdoğan'ın Ayasofya'yla ilgili eski konuşması gündemde! 'Yan tarafta Sultanahmet'i doldurmayacaksın, 'Ayasofya'yı dolduralım' diyeceksin. Bu oyunlara gelmeyelim, bunların hepsi tezgâh'173 izlenme
Ali Erbaş'ın lüks aracının günlük kirasının 25 bin lira olduğu ortaya çıktı! "Bir emekli 2,5 aylık maaşı ile bir asgari ücretli 1,5 maaşıyla bu arabaya binebiliyor. Allah bunları ıslah etsin!"47 izlenme
Eski Bakan Fikri Sağlar'dan Binali Yıldırım'a zor Venezuela soruları!78 izlenme
Bakan Tekin 'Laiklik Bildirisi'ni bir kez daha hedef aldı: "Bunların dertleri İslam'la alakalı"28 izlenme
Kanal İstanbul için art arda ihale yapıldı!45 izlenme
Emekli ve memura yapılacak zamlar belli oldu: İşte meslek meslek yeni maaşlar
Sahte diploma skandalı: 270 e-imza üretilmiş, çete lideri öğrencisini başkalarının yerine sınava sokmuş!
Bu gar dolar öğütüyor: Ankara Garı'nda garantiler tutmuyor!
Mahfi Eğilmez paradan sıfır atılırsa neler olacağını açıkladı