AKP’li yazar Süleyman Özışık, yerel seçimler öncesi AKP seçmeni içerisinde büyük muhalif kesim oluştuğunu belirtip, “adeta intikam yemini ediyorlar” dedi.
Sözkonusu kesimlerin “Erdoğan’ı seviyorduk ama bu kez AK Parti’ye oy vermeyeceğiz” dediklerini aktaran Özışık, “Neden?”diye sorulduğunda hayat pahalılığından belediye ve teşkilatlarda karşılaşılanlara kadar bir çok “hata”yı gerekçe gösterdiklerini belirtti.
Yazısına “Ne gibi hatalar yaptı canım kardeşim?” diye sorup AKP döneminde yaşanan olayları sıralayarak kendi cevabını veren Özışık, “Ülke için, vatan için, bayrak için, millet için, senin için mücadele ettiği, canını ortaya koyduğu için mi hata yaptı birader söyle bize?” ifadeleriyle açlık ve yoksulluk sınırının altında yaşayan milyonlarca kişiyi dinci ve milliyetçi yalanlarla bir kez daha AKP’ye çağırdı.
Özışık’ın İnternetHaber‘deki yazısında o bölümler şöyle:
“Yaklaşan yerel seçimler öncesi AK Parti içinde oluşan muhalif kesimden inanılmaz itirazlar yükseliyor. Büyük bir seçmen kitlesi, “Sizi buralara biz getirdik, aşağı indiren de biz olacağız” diye intikam yeminleri ediyor adeta.
Gerekçeleri farklı farklı…
Kimileri, “Emeklilikte Yaşa Takılanlar” meselesini, kimileri ise artan hayat pahalılığını öne sürüyor. Kimileri belediyelerden kimi teşkilatlardan yana dertli. Kimileri doların, kimileri ise faizlerin yükselmesinden şikayetçi.
Ne diyorlar biliyor musunuz?
“Erdoğan’ı seviyorduk ama bu kez AK Parti’ye oy vermeyeceğiz”
“Neden” diye soruyorsun, “Bu kez çok hata yaptı!” diyorlar. Ne gibi hatalar yaptı canım kardeşim?
***
Ülke için, vatan için, bayrak için, millet için, senin için mücadele ettiği, canını ortaya koyduğu için mi hata yaptı birader söyle bize?
Senin meselen erken emeklilik, asgari ücretin düşüklüğü, hayat pahalılığı ve cebine giren paranın az olması meselesi mi?
Peki ama o zaman şu soruyu sorarak yazıyı noktalayalım:
Karşında duran Fetö’cüler, PKK’lılar, HDP’liler ve CHP’liler bunca soruna, bunca sıkıntıya ve bunca faciaya rağmen birlik ve beraberliklerinden zerre ödün vermezken…
Her sıkıntıda biraz daha kenetlenirken ve dahi işbirliği yaparken senin “Benden buraya kadar” deme hakkın var mı?
Acaba onların başına gelenler senin başına gelseydi ne yapardın söyler misin?
Davanı menfaatlerin uğruna satar mıydın?”
http://gazetemanifesto.com/2018/buyukbirsecmenkitlesiintikamyeminiediyor219506/
İmamoğlu’ndan ilk atamalar! Başkan danışmanı Yavuz Erkut ve Murat Ongun oldu178 izlenme
Akaryakıtta 'Hürmüz' depremi! Dünyanın 'şah damarı' kesilmek üzere24 izlenme
'Kompradorlar senin etrafında'31 izlenme
Türkiye tarihinin en büyük kadro ilanında skandal iddialar! ‘Hepsi isme özel’46 izlenme
İşte İran füzesinin İsrail'i vurduğu anlar43 izlenme
Uyuşturucu kaçakçısına 44 daire karşılığı vatandaşlık iddiası!55 izlenme
Diyanet'ten utandıran hutbe! Atatürk'e yer verilmedi!119 izlenme
Bakan Şimşek, emekli ve memura yapılacak zam oranı için ilk ipucunu verdi20 izlenme
Fonlarda kilitli kalan paranın ne zaman ödeneceği açıklandı
Kızılcık Şerbeti dizisinde Polat çiftine gönderme: "İdris bana bunu al, İdris bana şunu al diyorum takipçiler bayılıyor"
AKP'nin kalelerinde deprem!
Bakanlığın düzenlediği festivalde gençler 'Cumhurbaşkanı İmamoğlu' sloganları attı