Home
10 Nisan 2019 ( 101 izlenme )
Reklamlar

Büyükçekmece’de ‘sahte seçmen’ incelemesi bugün de sürüyor


İstanbul Büyükçekmece'de seçim öncesi çok sayıda sahte seçmen kaydı bulunduğu iddiaları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında adres kayıt kontrolleri devam ediyor



Sahte seçmenlerin taşındığı iddia edilen adreslerde inceleme yapacak polisler bu sabah saatlerinde bir spor salonunda bir araya geldi. Ellerinde kontrol edilecek adreslerin yazılı olduğu kağıtlar bulunan polisler belirlenen adreslere çıktı. İlçede çok sayıda sahte seçmen kaydı bulunduğu iddiaları üzerine Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında dün de ilçe emniyet müdürlüğünde toplanan yaklaşık bin 500 polis ile adres kayıt kontrolü yapmıştı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

10 milyon aracı kaybettiler! EÜAŞ Genel müdürü itiraf etti! "Enerjide dışa bağımlılıktan dolayı doğalgaz tedarikinde 15 kata varan fiyat farkları var" İYİ Parti’den istifa etmişti, AKP’den Belediye Başkan Adayı oldu Mahkeme CHP kurultayı ile ilgili kararın gerekçesini yazdı: "Mutlak butlan koşulları ispatlanamadı"