Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlardan oluşan üçüncü etabını Turgut A.Ş inşa edecek.
Turgut A.Ş ile geçtiğimiz Mayıs ayında sözleşme imzalandığı öğrenildi.
Toplam yapım maliyetinin ne kadar olduğu açıklanmayan proje ile ilgili TOKİ'nin ihale ve proje sayfalarında da herhangi bir bilginin olmaması dikkat çekti.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Vakfı Güneysu Konakları
RİZE’DE ÇOK SAYIDA PROJE
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’de hayata geçirilen birçok projenin yapımını üstlenen Turgut A.Ş’nin tamamladığı projeler ise şöyle:
Ovit Dağı Çığ Tünelleri, Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi, Rize İçme Suyu İnşaat Projesi, Çayeli Kaymakamlığı Hükümet Konağı İnşaatı, Güneysu İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası, Rize İl Özel İdare Binası, Çayeli Futbol Sahası, Çayeli Maltepe Köprüsü, Güneysu Merkez Köprüsü, Rize dereleri taşkın koruma projesi, Anzer Yaylası turist yolu yapımı.
DEVAM EDEN PROJELER
Recep Tayyip Üniversitesi köprü inşaatı, Güneysu İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet ve lojman binası, Ayder Yaylası Kapalı Otopark Projesi, Recep Tayyip Üniversitesi Geliştirme Vakfı Güneysu Konakları Okul İnşaatı, Recep Tayyip Üniversitesi Geliştirme Vakfı lojman binaları ve sosyal tesisler, Güneysu Eğitim Külliyesi.
Şirket, İstanbul’da son dönemde Kirazlıtepe dışında, Zeytinburnu Beştelsiz kentsel dönüşüm projesi ve Çekmeköy’de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi – Türk Alman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi A.Ş. tarafından geliştirilen Dijital Teknopark projesinin yapımını üstlendi.

İKİNCİ ETAP DA DAVETLE VERİLMİŞTİ
2018 yılında Çamlıca Camii'nin batısında 180 bin metrekarelik bir alan risk alanı ilan edilmişti. Üç etaptan oluşan Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin birinci etabı için 2019 yılında gerçekleştirilen açık ihaleyi Özyazıcı İnşaat kazanmıştı. 501 konut, 48 dükkândan oluşan birinci etabın inşaat aşamasının yüzde 90'ı tamamlandı.
706 konut ve 75 adet ticari alandan oluşan ikinci etabının yapım işini ise son dönemde aldığı kamu ihaleleriyle dikkat çeken Yapı & Yapı şirketi almıştı. Projeyle ilgili ihale ilanı yayınlanmazken, iş davet usulüyle verilmişti.
Proje kapsamında 3 etapta toplam, 1876 konut, 142 ticari bağımsız birim, 2500 araçlık kapalı otopark inşa edilmiş olacak.
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonomi/camlicadabirtanidiksirketdaha6610920/
Hiranur Vakfı'nın internet sitesi hacklendi, Atatürk'ün sözleri yazıldı48 izlenme
AKP TEM otoyoluna TIR çekip, erzak dağıttı!98 izlenme
Prof. Dr. Ziya Mocan: Çapa Tıp Fakültesi’nden hayatını kaybeden 3 profesör var!288 izlenme
Son iki yılda doğalgaza yüzde 64 zam geldi!43 izlenme
İYİ Parti'den olağanüstü seçim kongresi kararı: Akşener yerel seçim sonuçlarını nasıl yorumladı?27 izlenme
Sadece bir hata çok pahalıya patladı! Ölü ve vaka sayısı artıyor!151 izlenme
Erdoğan’ın 'aynı gemideyiz' sözlerine tepki yağdı: “Sizin gemi Titanik bizimkisi Bandırma”37 izlenme
Narin davasında sorular yanıtsız kaldı! Kim, neden ölürdü? Asıl katil kim?30 izlenme
Asker cenazesinde CHP'nin çelengi camiden götürüldü!
Boğaz trafiği açıldı, yangına denizden müdahale sabah 6'da yeniden başlayacak
Kocaeli Derince Limanı’ndaki patlamanın yeni görüntüleri ortaya çıktı
Erdoğan'ın geçirdiği operasyonu canlı yayında açıkladı! 'Külliye'nin altındaki hastanede yapıldı...'