İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme ve kurulan örgüte üye olma', 'suçtan elde edilen mal varlığı değerlerini aklama' ve 'nitelikli dolandırıcılık' suçlamalrı yönünden yürütülen soruşturma çerçevesinde, Can Holding'e bağlı yüklü miktarda mal varlığı bulunan ancak herhangi bir tedbire konu edilmeyen 1 şirket daha tespit edildi.
Tespit edilen şirketlerin aktif olarak faaliyetlerine devam ettiği belirtildi. Bunun üzerine, Sulh Ceza Hakimliği tarafından söz konusu şirketlere kayyum olarak Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) atanmasına karar verildi.
Soruşturmanın, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde TMSF, MASAK, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Jandarma Komutanlığı iş birliğiyle genişletilerek sürdürüleceği öğrenildi.
Kayyum atanan şirketin "Arı Bilim İnovasyon Eğitim Hizmetleri A.Ş." olduğu öğrenildi.
Nefes
Starbucks'ta oturanlara küfürler yağdırdı: "Bak bir de kapalı olacaksın. Süslü kapalı seni, katillere yardım eden kapalı seni..."56 izlenme
Durun siz yandaşsınız! Cem Küçük’ten Hande Fırat’a: "Hadi şimdi savun"46 izlenme
MB’nin kur zararı 328 milyar lira47 izlenme
Dindar ile dinci arasındaki farklar320 izlenme
İcralık olan yurttaş sayısı 21 milyon!131 izlenme
Türkiye'nin bir mobilya devi daha iflas etti27 izlenme
Vergi Uzmanı Ozan Bingöl açıkladı: "Gelir vergisine gizli zam yapıldı!"41 izlenme
AKP'nin asfalt sevgisi: Parka bile döktüler!205 izlenme
Her sene aynı görüntüler: Ormanlarımız alevler arasında kalıyor
Kısaca Türkiye'nin özeti !
Avrupa Merkez Bankası faiz artırımlarını yavaşlatmaya başladı: 50 baz puan artış yaparak 2008'den bu yana en yüksek faiz seviyesine geldi.
Erdoğan'ın emeklilere 'müjdesi'nden zam çıkmadı!