İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Can Holding'e yönelik "çıkar amaçlı suç örgütüne üye olma" ve "suçtan elde edilen malvarlığı değerlerini aklama" suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Can Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ, tahliye edildi.
Can Holding'e yönelik yürütülen soruşturma devam ediyor.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında eski Bilgi Üniversitesi Rektörü Remzi Sanver ve Can Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ’ın da bulunduğu 11 kişi gözaltına alınmıştı.
İstanbul Adliyesine sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından "çıkar amaçlı suç örgütüne üye olma" ve "suçtan elde edilen malvarlığı değerlerini aklama" suçlamalarıyla tutuklanmıştı.
Soruşturma kapsamında çok sayıda kişi hakkında da adli kontrol tedbirleri uygulanmıştı.
Bazı şüpheliler hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve imza atma şeklinde adli kontrol hükümleri uygulanırken, bazı isimlere ise ev hapsi verilmişti.
Soruşturma dosyasında, "suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme", "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak", "nitelikli dolandırıcılık" ve "kara para aklama" gibi suçlamalar yer alıyor.
Erdoğan'a son anketten büyük şok!51 izlenme
Hükümetten zamlara enflasyon ayarı!104 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan kendisine açtığı davayı geri çekme mesajı veren Erdoğan'a: 'Sen kimsin de kimi affediyorsun!'50 izlenme
Raflarda şeker bulunamıyor! İşte nedeni41 izlenme
Kapanma kuyruğu!104 izlenme
Çiftçinin isyanı ‘Korkmuyoruz artık yeter ! İçeri alırlarsa alsınlar !’1372 izlenme
Merkez Bankası yılın dördüncü faiz kararını açıkladı17 izlenme
Sokak röportajında ortalık karıştı! Doğruyu söyleyen gurbetçi ile çarpıtmacı gurbetçi birbirine girdi!51 izlenme
Saray'ın tartışılan danışmanı yine parmak salladı: "Bu çağrıya uymayanlar çıkarsa da sonuçlarına katlanacaktır"
EYT hakkında yeni gelişme: Kimlerin yararlanabileceği belli oldu
Gerici Akit çocuk istismarını böyle savundu: 15 yaş altı evlilik helaldir!
Liverpool taraftarı RAMS Park'ta Atatürk pankartı açtı, TRT görmezden geldi