Geçtiğimiz hafta İstanbul’da iki genç kızı vahşice katleden Semih Çelik, Edirnekapı Surları'ndan atlayarak hayatına son vermişti. İntihar anı çevredekiler tarafından kaydedilmiş ve o sırada Çelik’in arkasında duran gizemli bir kişi kameralara yansımıştı. O kişinin kimliği nihayet belli oldu.
İstanbul Eyüpsultan’da meydana gelen kan dondurucu olayda, 19 yaşındaki Semih Çelik, önce kendi evinde Ayşenur Halil’i, ardından Fatih Edirnekapı Surları’nda İkbal Uzuner’i öldürdü.
"Çelik, genç kızın parçalanmış bedenini olay yerine gelen annesinin önüne atarken en son ise kendi surlardan atladı. İntihar anı çevredekiler tarafından kayıt altına alınırken, Çelik'in arkasında durduğu görülen şahsın kim olduğu ise merak edilmişti."
Çelik’in intihar anında arkasında görülen kişinin müzakereci bir polis olduğu öğrenildi. Polis, Semih Çelik'i ikna etmek için hamle yapmaya hazırlanırken, Çelik kendisini bağladığı ipten kurtulup surlardan aşağı atlayarak yaşamına son verdi.
Bu trajik olay, çevredekilerin gözleri önünde gerçekleşirken, o anlarda kameraya yansıyan detaylar uzun süre merak konusu olmuştu.

Sözcü
AKP'li Birinci'den Kürşat Ayvatoğlu savunması!194 izlenme
Darbe girişimi esnasında kameraların görüntülediği bu kişiler kimdir ?1582 izlenme
Erdoğan Atatürk için 'Firavun' diyen ismi andı10 izlenme
HÜDA PAR'dan Atatürk ve Cumhuriyet'e bir saldırı daha! G.Antep vekili Şahzade Demir, "Kemalizm zehirdir" diyen Mersin vekili Faruk Dinç'e sahip çıktı!17 izlenme
Kuzey Marmara’da vurgun iddiası: Kamu zararı 647 milyon dolar!34 izlenme
İşte Erdoğan’ın ‘Yazdık’ dediği ekonomi kitabının yeni sayfaları60 izlenme
Sadece 41 saniyede Başkanlık Sisteminin özeti !1202 izlenme
Daha depremin yaralarını sarmadan Maliye depremzedenin vergisinin peşine düştü!18 izlenme
‘Enflasyonu düşük göstermek için marketleri arayıp fiyatları indirttiler’
AKP'ye adaylık başvurusunda büyük hüsran! Kalesi olan şehirdeki başvuru sayısı şaşırttı
Soylu'dan flaş 'Sedat Peker' hamlesi
Mersin Bozyazı'da işe alınanların kuraları AKP ilçe teşkilatında çekiliyor !