CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve Artvin Milletvekili Bayraktutan’ı bugün dükkanında gören Kemalpaşalı esnaf Medet Yılmaz çay ile ilgili şikayetlerini sıralamaya başladı. Yılmaz, “Bedava alıyorlar, 3 sene önce bunu veriyorum. Rizeli milletvekili var, Giresunlu var, Ordulu var onlar niye orada yatıyorlar niye yardımcı olmuyorlar? Ama seçimde mutlaka bunun bedelini bunlar ödeyecekler. Bu gerçek. Bizimle dalga geçiyorlar” diye konuştu.
Bayraktutan ile esnaf Medet Yılmaz arasında şu konuşma geçti:
Bayraktutan: Problem ne?
Medet Yılmaz: Problem nedir? İki buçuk lirayla 2400 lirayla özel sektörlerle hükümet ortak mı? Ben de bilmiyorum. Anlaşmalıydı ben öyle zannediyorum.
Bayraktutan: Evet
Medet Yılmaz: Anlaşmalıdır, ben öyle zannediyorum ama bedava alıyorlar. Bedava alıyorlar. Bizim çaya yardımcı olsunlar özellikle, Rizeliler özellikle Rizeliler orda yan gelip yatmasınlar. Giresun var Ordu var hiçbiri yardımcı olmuyor. Bir siz geldiniz, Allah razı olsun geliyorsunuz sizi dinleyen yok. Hükümetin çoğunluğu var, daha ne diyelim. Bedava çay alıyorlar bedava, ilgilensinler, MKYK Üyeleri hepsi ilgilensinler, ilgilenmiyorlar dalga geçiyorlar. Akşam televizyonda izledim resmen dalga geçiyorlar.”
https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonomi/cayureticisiisyanettibununbedelinisecimdeodeyecekler1870482
’30 Ağustos halkın tamamını ilgilendirmez’ demişti: ‘FETÖ’cülerle fotoğrafı ortaya çıktı173 izlenme
Validen öğrencilere İslamcı örgüt tavsiyesi!347 izlenme
Bakan bacanağı imam, çalıştığı hastaneye müdür yardımcısı oldu!317 izlenme
Dolaşmadık makam bırakmayan Binali Yıldırım "Koltuğa yapışmak benim için söylenebilecek en son şey"220 izlenme
Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul çıkışı: Bedeli çok ağırdır149 izlenme
Butlan CHP'si "Turp ve şalgam" çıkışının mimarı başkanı görevden alıp partiden ihraç etti!16 izlenme
Eskişehir Belediyesi'nden işçilerin maaşlarına yüzde 50 zam48 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a İBB tepkisi! "5 kişilik amigo takımına güvenme"54 izlenme