Sedat Peker, Cem Küçük'ün 'Blöf yapıyor, elinde belge falan yok' ifadelerinin ardından ünlü bir ismin seks görüntülerini sosyal medyada yayınladı.
Video, kısa sürede bomba etkisi yarattı.
Gazeteci Cem Küçük'ün Sedat Peker hakkında 'Blöf yapıyor, elinde belge falan yok' ifadelerini kullanmasının ardından Sedat Peker'den ortalığı karıştıran bir hamleye imza attı.
Sedat Peker, Cem Küçük'ün kendisini hedef alması üzerine ünlü bir ismin seks görüntülerini sosyal medyada ifşa etti.
O görüntüler sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.
Söz konusu ismin Türkiye'deki bir medya organizasyonun başında olduğu ve daha önce AKP'den Milletvekili Aday Adayı olduğu ortaya çıktı.
Sedat Peker'in arkası kesilmeyen ifşalarının ardından herhangi bir soruşturma başlatılmamasına tepki gelmişti.
Gazeteci Yılmaz Özdil ise Peker'in iddiaları hakkında medyaya sessiz kaldığı gerekçesiyle tepki göstermişti.
İşte sosyal medya kullanıcılarının bazı yorumları:
Yeniçağ
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 5 kuruşluk tazminat davası!43 izlenme
Atatürk için ortak bildiri: Şevki Yılmaz’ı şiddetle kınıyoruz29 izlenme
AKP adaleti: Ankara’da indirim, Kahramanmaraş’ta zam!27 izlenme
"Erkeğe bir çöp bile almam hesabı erkek ödemeli" demişti: Şahan Gökbakar Buket Aydın’ı fena tiye aldı76 izlenme
Ajet'ten bir skandal daha! Yolcuları saatlerce uçakta beklettiler sonra bahanelerle indirdiler36 izlenme
Saatte 24 milyar TL takibe düşüyor17 izlenme
İmamoğlu’ndan 30 Ağustos mesajı: Birlik ve beraberliğimizi bu bayramlarda diri tutacağız90 izlenme
İsrail’den din propagandası: Askerlerin Gazze’deki sinagogda dua etmesini kutladılar23 izlenme