Home
04 Temmuz 2025 ( 7 izlenme )
Reklamlar

Cemal Enginyurt o rakamı öğrenince sinirden deliye döndü! Ağzına geleni söyledi


CHP Milletvekili Cemal Enginyurt, bugün açıklanan en düşük emekliği aylığına sosyal medya hesabından ateş püskürdü. İktidarı hedef alan Enginyurt, “Emekli Memura seyyanen zam yine yok. Vicdanınız kararmış, utanmaz olmuşsunuz” ifadelerini kullandı.



AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, 14 bin 469 lira olan SSK ve BağKur en düşük emekli maaşının TÜİK'in yüzde 16,67 TÜFE artış oranını dikkate alarak 16 bin 881 liraya yükseltildiğini açıkladı.

Yapılan zam, emekliyi memnun etmedi. Birçok kesimden zam yetersiz bulunurken, muhalif kanattan da tepkiler gelmeye devam ediyor.

CHP Milletvekili Cemal Enginyurt, bugün açıklanan en düşük emekliği aylığının yetersiz olduğunu belirterek iktidara sert tepki gösterdi.

"EMEKLİ, MEMUR ÇARPACAK SİZİ”

Enginyurt, yaptığı paylaşımda şunları söyledi,

“En düşük emekli aylığı, 16 bin 881 Türk Lirası olmuş.

Vicdanınız kararmış, utanmaz olmuşsunuz.

Doğalgaza %24.6.

Emekliye %15.7.

Emekli Memura seyyanen zam yine yok.

#EmekliMemur

Çarpacak sizi.”


Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Soylu'dan küfür skandalı! CHP'li başkanların adliyeye sevk görüntüsüne tepki yağdı: Dönem değişiyor yöntem değişmiyor Aykut Erdoğdu'nun ifadesi ortaya çıktı: "Ertan Yıldız ile aramız iyi değildir, kendisini kurtarmak için iftira atmış" Muharrem İnce Erdoğan'ın ucuz sebze projesini bombaladı: Akıl küpleri sizi!