Home
01 Ağustos 2022 ( 45 izlenme )
Reklamlar

Cemevlerine yönelik saldırıda gözaltı sayısı arttı!


Ankara'da cemevlerine yönelik saldırılarda gözaltına alınanların sayısı 3'e yükseldi.


Ankara’da cemevlerine yönelik saldırılarla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Saldırı sonrası gözaltına alınan kişi sayısı 3’e yükseldi. Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

“Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, şüpheli şahısla (A.O.K.) irtibatlı oldukları değerlendirilen Ç.C.B. isimli şahıs İzmir’de, B.G. isimli şahıs ise EskişehirAnkara karayolunda seyir halindeyken durdurulan bir araçta 01.08.2022 günü yakalanarak gözaltına alınmıştır.”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İsrail'e düzenlenen hava saldırısı sonrası İran'ın başkenti Tahran'da akaryakıt istasyonlarında yoğunluk yaşanmaya başladı Diyanet 6 ayda vakıf ve derneklere 197 milyon TL aktardı Yazıklar olsun! Bursa’da alkollü sürücü sağlık çalışanlarına saldırdı! İGDAŞ'ı inceleyen EPDK bu faturaları neden görmüyor?