Cemil Deveci’nin başkanvekili olarak atanan Şefaattin Sağdış, 2018 yılında çektiği videoda, ‘krediye uygun cennet manzaralı mezar yeri’ satmasıyla gündeme gelmişti.
Sağdıç, videoda şu ifadeleri kullanmıştı:
“Mezar yerlerimiz krediye uygun. Cennet gören mezarlıklarımızda elektrik, su, her şey var. Bazı arkadaşlar mezarlıkların cehenneme baktığını söylüyor. Orası öyle değil. Mezarlıklar güney cehpesine baktığı için onlar cehennem sıcağı zannediyorlar. Satmış olduğumuz mezarlarda herkes çok rahat. Giden geri gelmiyor. İnsan bir arar biz mutsusuz der. Hiç öyle bir şey yok. En büyük garanti, gidip gelmiyorlar. Emin olun siz de gidince geri gelmeyeceksiniz. Bizim mezarlıklarımızın konsepti çok farklı. Merdivenli ya da pencereli olanlar mezarlarımız var. Denizi alttan gören, üstten görenler var. Tapu masrafı yok, mezar başına 1500 lira + KDV. Toplu olarak gelinirse yüzde 20 indirimli. Yurt dışından gelen kişiler cehennem manzaralı mezarlık istiyor. Türkiye’den de böyle bir talebin olması halinde bu konseptte çalışma yapabiliriz.”
https://www.abcgazetesi.com/cennetgorenmezaryerisatanemlakcibelediyeyebaskanvekilioldu61594
İmamoğlu metrobüs kazasında yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti: "İçtenlikle özür dilerim"33 izlenme
AB, Türkiye’ye mali yardımı kesiyor mu?70 izlenme
Eğlence mekânında başörtülü kadının dansına 2 gözaltı10 izlenme
1.6 trilyonluk kart borcu alarm veriyor20 izlenme
Dikkat çeken anket: İmamoğlu Erdoğan'a fark attı!17 izlenme
ABD'nin bombardıman uçakları, İncirlik'e geldi!23 izlenme
Sedat Peker yardımcısının üzerinden karanlık olayları anlatınca, Yılmaz Özdil de sırrı çözülemeyen karanlık bir fotoğraf paylaştı!55 izlenme
CHP'den 'El Öpme' skandalına çok sert tepki21 izlenme