Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli uyuşturucu soruşturması kapsamında Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gelerek ifade verdi. Lâl Denizli, ifade verme işlemi tamamlandıktan sonra adliyeden ayrıldı.
Denizli’nin uyuşturucu testi alınması için ATK’ya gönderildiği öğrenildi.
Çeşme Belediyesi de konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Yazılı açıklamada; "İfade işlemlerinin ardından serbest bırakılan ve hakkında adli kontrol hükmü uygulanmayan Başkanımız, Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemler için kendi aracıyla hareket etmiştir. Ayrıca Başkanımız, ifade işlemi öncesinde avukatları aracılığıyla dosyaya sunduğu dilekçeyle test örneği vermek istediğini yazılı olarak bildirmiştir. Başkanımız, sürecin şeffaf biçimde ilerlemesi ve gerçeklerin hiçbir tartışmaya yer bırakmayacak açıklıkta ortaya konulması yönündeki kararlılığını sürdürmektedir" denildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü “Uyuşturucu” soruşturması kapsamında Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, geçtiğimiz günlerde ifadeye çağrılmıştı.
Lâl Denizli, konuyla ilgili ilk açıklamasında "Tebligatı yarın alacağım. Çağırırlarsa gideriz. Benim herhangi bir sıkıntım yok" diye konuşmuştu.
Denizli şu ifadeleri kullanmıştı:
“Ankara’daydım, şimdi Çeşme’ye dönüyorum. Yarın tebligat alacağım. Konunun ne olduğunu bilmiyorum. Beni aradılar, ‘ifade vermeniz lazım’ dediler. Tanık mıyım, sanık mıyım, hiçbir bilgim yok. Çağırırlarsa gideriz. Benim herhangi bir sıkıntım yok.”
Denizli geçen hafta Cumhur İttifakı’nın meclis üyeleriyle tartışma yaşamış ve şunları söylemişti:
“Allahıma şükürler olsun, ölürüm de ülkeyi bu hale getiren bir ittifakın üyelerinden tavsiye, öneri almam. Ülkeyi batırdınız. Ekonomiyi yerle bir ettiniz. Size söz hakkı verdiğime şükredin.”
Sözcü
Önce görevden alındı ardından iddianamesi kabul edildi! Özgür Çelik'in 3 yıla kadar hapsi isteniyor19 izlenme
CHP'den istifa eden belediye başkanı açıkladı: AKP'ye geçmek için yanıp tutuşuyormuş25 izlenme
Lüks ciple ölüme sebep olan 16 yaşındaki çocuk ve annesi Eylem Tok hakkında yakalama kararı!40 izlenme
3 ayrı IBAN verildi, YÖK Başkanı'nın babası için kampüse cami yaptırılıyor!84 izlenme
CHP'li Asu Kaya'dan boş tencere eylemine çağırı: “Artık yeter! Boş tencereni al sen de gel!”51 izlenme
Kızılay’da ballı koltuk!44 izlenme
Siyaset tarihinde bir ilk: Cezaevinde oy oranı yükseliyor26 izlenme
CHP’ye yasak, Diyanet’e serbest! Başka ülkelere göndermek için bağış topluyorlar!109 izlenme
İzmir'de birçok nokta alevlere teslim! Gaziemir'de bazı otoyollar kapatıldı
Muğla’da çocuk parkında namaz!
AKP'nin kalesinde vatandaşlardan AKP'ye isyan 'Dinimizi, imanımızı sömürerek iktidara geldiler, şimdi de çalmaya doymuyorlar !'
Tecritteki Sedat Peker 'Aslan Avı' için ne mesaj verdi? Erk Acarer, Sedat Peker kitabında her şeyi açıkladı