Muğla Bodrum, İzmir Çeşme, İstanbul, Bursa ve Ağrı'da 11 araziyi 1 milyar 436 milyon lira karşılığında sattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzaladığı kararnamelerde 6 parsel için de imar değişiklikleri onaylanırken, Kuşadası’ndaki bir parselin imar değişikliğine yapılan itiraz ise reddedildi.
AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzaladığı Resmi Gazete’de yayınlanan kararda Özelleştirme İdaresi, Ağrı, Bursa, İstanbul, Bodrum ve Çeşme olmak üzere toplam 1 milyar 436 milyon liralık 11 satış onaylandı.
Satışı onaylanan araziler arasında en büyük satış 246 milyon 500 bin lira ile Muğla Bodrum Gökçebel Mahallesi’ndeki arazi oldu. Aynı mahalledeki iki ayrı arazi 200’er milyon liraya alıcı buldu. İzmir Çeşme’deki arazi ise 208 milyon liraya gitti.
KUŞADASI’NDAKİ İMAR DEĞİŞİKLİĞİNE RET
Ayrıca farklı illerdeki 6 parselin de imar planlarının konut, turizm ve ticaret alanı olarak değiştirilerek satışa çıkarılması da yer aldı.
Bunun dışında Erdoğan Kuşadası'nda denize sıfır, Emekli Sandığı ve SGK'ya ait olan arazinin imar değişikliğine, ilçedeki sivil topluk kuruluşları ile vatandaşların yaptığı itirazı da reddetti.

Yeniçağ
Kapanan şirket sayısı yüzde 33 arttı84 izlenme
Başkanlık villaları İstanbul’un hizmetinde!58 izlenme
AKP'li zabıta, mantar satan teyzeyi darp edince, vatandaştan yumuruğu yedi !3696 izlenme
Atatürk’ün anısına, 83 yıl aradan sonra ilk kez düzenlendi!37 izlenme
Perinçek itiraf ediyor 'Erdogan'ı biz yayınladık. 38 tane hırsızlık, yolsuzluk telefon konuşması var !'1425 izlenme
AKP’li belediyede AKP'li meclis üyesi itiraz etti: Başkan yardımcısının kızı işe alınmadı!59 izlenme
İnşaat çalışmaları sırasında işçilerin üzerine vinç devrildi: 3 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı32 izlenme
Cami var, cemaat var ama imam yok!89 izlenme
KONDA Araştırma'nın Genel Müdürü Bekir Ağırdır'dan flaş açıklama! 'AKP'nin oyları % 25'e düştü'
Koronavirüs ekonomiyi vurdu: ‘Kimsenin nefesi yetmez’
Özgür Özel CHP'nin 1 Mayıs ve Ümit Özdağ kararını açıkladı
3.5 milyon metrekare alan Erdoğan'ın imzasıyla orman sınırı dışına çıkartıldı!