Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer için harekete geçiyor.
CHP Genel Başkan Yardımcıları Murat Bakan ve Gamze Taşçıer, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in kızı Av. Seraf Özer ve CHP İstanbul İl Yöneticileri yarın (6 Kasım 2024 Çarşamba) saat 10.30’da Çağlayan Adliyesi’nde Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in tutukluğuna itiraz dilekçesi verecek.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca, terör örgütü PKK/KCK'nın mensup ve faaliyetlerinin tespit edilmesine yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Özer'in hakimlikteki işlemleri tamamlanmıştı.
Özer’in, buradaki ifadesinin ardından "PKK/KCK silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan nöbetçi sulh ceza hakemliğince tutuklanmasına karar verilmişti.
İçişleri Bakanlığı, Özer’i tutuklanmasının ardından görevden almış ve yerine Beyoğlu Kaymakamı Can Aksoy'u atamıştı.
Sözcü
İktidarda kalmak için savaşa ihtiyaçları var290 izlenme
İran'da benzine % 50 zam yapılınca, halk sokağa döküldü Merkez Bankası binasını ateşe verdi !173 izlenme
Daha önce 7 kere oldu diyerek uyardı: "Asıl deprem orada bekleniyor!"82 izlenme
47 yıl sonra CHP’ye geçen Edirne Lalapaşa’da itfaiye krizi: "Belediyede 2 tane itfaiye aracı var. Bunların biri, bir daha çalıştırılamayacak kadar arızalı"35 izlenme
Enflasyon rakamları açıklandı!113 izlenme
Cumhurbaşkanı Başdanışmanından NATO üyeliği ile ilgili çarpıcı açıklama!43 izlenme
Selçuk Ural 'Hakan Ural Askerlik için sahte belge aldı hapse girdi. Başına bir şey gelmesin diye Erdoğan’la konuştum!'124 izlenme
50 bin emeklinin maaşı kesildi: Bayramdan sonra o emeklilere maaş yatmayacak35 izlenme