İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tutuklu Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun görüntü ve sesinin metro, metrobüs, vapur ve otobüslerde kullanılmasını yasaklamıştı.
Karara tepki gösteren CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, "Pazartesiden itibaren, örgütümüz metro, metrobüs duraklarında ve meydanlarda Ekrem İmamoğlu'nun resimleriyle İstanbul'un dört bir yanında olacak." dedi.
Savcılık, 24 Mart tarihli İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne gönderdiği yazısında, aralarında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da bulunduğu 6 belediye başkanına ait afiş ve pankartların İstanbul genelinde kullanımını kısıtladı.
Verilen talimat doğrultusunda, işletmesi İBB'ye ait olan metro, metrobüs, vapur ve otobüs araçlarında ve istasyonlarında Ekrem İmamoğlu'nu gösteren herhangi bir içeriğe yer verilemeyecek.

Buna karşı CHP'den yeni bir hamle geldi. Kararla ilgili açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, "Ekrem İmamoğlu'nu unutturamayacaksınız!" diyerek pazartesi gününden itibaren İstanbul'un dört bir yanına Ekrem İmamoğlu'nun fotoğraflarının asılacağını duyurdu.
Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
"EKREM İMAMOĞLU'NU UNUTTURAMAYACAKSINIZ! Sosyal medya hesabını yasakladınız. Resimlerini, sesini yasakladınız. Afişlerini kaldırdınız. Billboardlara bile kayyum atadınız. Halkımızın gönlüne kazınanı, gözünden kaçıracağınızı mı sanıyorsunuz?
Pazartesiden itibaren, örgütümüz metro, metrobüs duraklarında ve meydanlarda Ekrem İmamoğlu'nun resimleriyle İstanbul'un dört bir yanında olacak. Bize gücünüz yetmez, biz kazanacağız."

Erdoğan yine 'gaz' müjdesi verdi: Peki AKP iktidarı boyunca verilen diğer 'müjde'ler neydi?63 izlenme
KTÜ'lü öğrenciler TBMM'de yapay zekâ ile deprem erken uyarı sistemini tanıtırken tam o sırada Konya Kulu'da 5.2 büyüklüğünde bir deprem oldu!185 izlenme
İmamoğlu'nun cenazeye katılmasına bile izin verilmedi24 izlenme
Büyük bir tanıtımla duyuruldu, hem öğretmenler hem öğrenciler kaybetti!40 izlenme
Rus askeri birlikleri, Ukrayna'nın Jitomir kentindeki bir okulu vurdu!154 izlenme
AKP’li eski belediye başkanı yolsuzluktan tekrar yargılanacak!101 izlenme
İşsizlik rakamları açıklandı: İşsiz sayısı arttı ama işsizlik oranı düştü!107 izlenme
İlk askeri kafileyi taşıyan THY uçağı Ankara’ya indi59 izlenme
Yılmaz Özdil’in Mustafa Kemal kitabı Çinceye çevriliyor!
İstanbul'dan sonra sıra Ankara'da mı? 'Mansur Yavaş aleyhine de uydurma bir suçlamayla dava açılma ihtimali söz konusu'
TOBB’dan çarpıcı veri: Şirketler kapıya kilit vuruyor!
İşsiz sayısı bir yılda 1 milyon kişi arttı!